Ta bort skruvarna & rost från en Pool

Ta bort skruvarna & rost från en Pool

Med tiden skruvarna i din pool kommer att bli rostiga och kan även bryta isär. Du måste ta bort dem så att nya skruvar kan ta deras plats håller pool delarna ihop ordentligt. Rost som visas i pooler kan uppstå från andra problem. Den måste tas bort för att hålla poolen ser ren och i gott skick.

Instruktioner

Ta bort skruvarna

•Placera på alla säkerhet redskap och tömma poolen genom att ta bort hydrostatisk pluggarna ligger intill huvuddräneringsventilen i mitten av poolen botten. Se till att bära rätt kläder, inklusive långa byxor, lång ärm, skyddsglasögon och stövlar, för resten av projektet.

•Locate rostig och trasig skruvar. Placera huvudet av drivrutinen inuti facket en av skruv huvuden. Använd en hammare för att slå in drivrutinen i skruvhuvudet. Detta kommer att lossa skruven nog för dig att dra ut.

•Placera skruvmejseln inuti skåran på huvudet, twist, och vicka den gamla skruven ut. Ersätt gamla skruven med en ny. Upprepa denna process med varje rostig eller trasiga skruv du ligger.

Ta bort Pool Rust

•Soak poolen från toppen av väggarna till botten genom att lägga slangen, utan ett munstycke, över kanten på poolen väggen. Flytta slangen i ytterkanten tills hela betong eller gips pool är våt.

•Välj upp allt skräp i mitten av poolen, fylla sopsäckar för enkel bortskaffande. Häll en gallon vatten i en kanna och häll en gallon av syra i vatten. Alltid dålig vattnet först sedan lägga till syran, så att syran inte plaska upp från kannan.

•Placera en tratt i en metal vattenkanna topp öppen mun häll sedan i syra tvättlösningen. Arbeta på en liten del av poolen först hälla tvätten ner väggen. Låt lösningen stå i 30 sekunder, och sedan spola med slangen. Syran kommer band ett tunt lager av gips från poolen, att ta bort eventuella fläckar. Flytta runt poolen med lösningen, tills hela poolen har varit syra tvättas.

•Neutralize syra tvätta uppbyggnaden i mitten av poolen genom att hälla i en pund av natriumkarbonat. Dränera lösningen, Anslut poolen och skölj pool väggarna en gång till. Tömma poolen igen innan påfyllning.