Ta bort rost från häcksaxar

Häcksaxar är ett vanligt trädgårdsarbete verktyg. Även kallad häcksaxar, hjälper dessa verktyg att beskära, trimma och brudgummen buskar och häckar. Det finns ett brett utbud av häcksaxar i tärnor material, storlek och makt. Vissa häcksaxar är manuell, medan andra drivs med gas eller El. Oavsett källa av makt, är häcksaxar gjorda av metall, som kan rosta om inte tas om hand ordentligt. Ta bort rost från clippers håller verktyget skarpa och användbara.

Instruktioner

•Scrub av ytan rost. Använda en pad stålull för att skrapa bort rost på häcksaxar.

•Använd smörjmedel. Använda mineralolja på rosta mjukna korrosion. Applicera mineral oljan med en trasa eller pappershandduk. Vänta 10 till 20 minuter. Skrubba rostfläckar med stålull eller skurplatta. Torka rent med en trasa eller pappershandduk häcksaxar.

•Combine i en skål 2 delar bordssalt och 1 del lime eller citron juice. Skapa en tjock pasta genom omrörning. Applicera pastan till rostfläckar på häcken clipper med en pappershandduk. Vänta i minst 2 timmar för pasta att arbeta på rosta.

•Scrub pasta med pad eller stålull skurplatta. Använd en fuktig pappershandduk att rena bort pasta och rost. Torrt med hushållspapper.