Ta bort repor från mitt Matsalsbord

Ta bort repor från mitt Matsalsbord

Matsalen tabeller får mycket av missbruk. Barnen gör hantverk eller läxor sitter vid dem, och middagar orsaka tallrikar, bestick och andra rätter tappade eller gled över träets yta. Med tiden utveckla repor som ger ytan ett matt utseende. Om du har ett par märkbara repor eller hela tabellen är slå upp, kan du reparera skadan med en liten trä omsorg.

Instruktioner

•Sand ytan av tabellen. Om du bara har några repor, sand bara de områden där repor finns. Flytta papper med korn av trä och träna flera inches från där den verkliga grunden ligger. Sand lättare längs kanterna på området så som jämnar ut och smalnar det slipade området upp till ytan av tabellen så att det inte skapar ett dopp. Om tabellen är repad över sand hela bordsytan för att ta bort repor. Börja med en 300 slippapper för att ta bort finish och sedan byta till en 400-grus att jämna det ännu mer.

•Torka bandet ner med en lätt fuktad trasa för att ta bort damm.

•Hållare på en trä fläck som matchar resten av träet. Det är bäst att borsta det på en skrot träbit att kontrollera färgen innan du tillämpa den på bordsskivan. Pensla med säden.

•Let fläcken torka, och applicera ett andra lager om det behövs blir det mörkare.

•Hållare på en klarlack när fläcken är torr, efter korn av trä. Låt klarlack torka i flera timmar. Sand klarlack lätt när det är torrt, och applicera ett andra lager.