Ta bort repor från en Sub-Zero kylskåp

En Sub-Zero varumärke rostfria kylskåp är inte mer osårbar mot repor än alla andra rostfria kylskåp. Du kan ta bort en skråma blir synlig för ögat, men med hjälp av leveranser från en livsmedelsbutik eller hem-förbättring butiken. Behövs ingen speciell utrustning eller elverktyg.

Instruktioner

•Spray general-purpose hushåll renare på scratch och omgivningarna på Sub-Zero rostfria kylskåp. Torka området rent med cirkelrörelser med en mjuk trasa. Låt ytan lufttorka i en timme.

•Ha en assistent hålla stråla av en ficklampa på scratch så att du kan se det utan några som helst svårigheter. Anteckna den riktning som stålets "grain" kör; Detta är liknande till det av träfibrerna och kan ses genom att luta huvudet fram och tillbaka för att fånga de reflektioner som kommer från ytan.

•Placera en kant av nonabrasive pad mot ena sidan av scratch. Tryck kanten mot scratch och dra dynan längs, efter riktningen av "säden," med en enda, lång slå. Lyft plattan från ytan av kylskåpet när du har nått den andra änden av scratch. Upprepa detta två gånger.

•Inspect arbetsytan. Om repan är fortfarande synliga för ögat, upprepa steg 3 tills det inte är. Om scratch kan inte längre ses, buff området med en mjuk trasa i 20 sekunder med små, cirkulära rörelser.

•Vrid ficklampan ifrån och tacka din assistent för hjälpen.