Ta bort överflödigt Sap från en tall trädstam

Ta bort överflödigt Sap från en tall trädstam

Pine sap är en huvudvärk när det droppar på din bil, däck eller kläder. Genom att skrapa den överskjutande sap av din tall, hjälper du för att undvika sådana missöden. Under våren och sommaren, sap i pinjeträd börjar flöda fritt och extra sap flödar när Barken har en djup repa eller trädet har lidit en skada. Dessutom, ibland insekter kommer att håla genom barken och sap kommer sippra genom hålet. Om inte tallen har lidit skada, fel eller sjukdom, är pine sap läcka ut inte skadliga för trädet. Men när sap droppar på bilar, däck eller kläder, det är mycket svårt att ta bort. Skrapa bort sap kommer att förhindra att detta händer och göra ditt träd ser bättre ut.

Instruktioner

•Kontrollera området där sap flödar för tecken på skador. Trasiga eller nyligen bort grenar eller skada från insekter grävande inne i trädet kan kommer att orsaka en överdriven mängd sap.

•Håll skrapan på en vinkelrät vinkel till stammen och skrapa pine sap bort. Var försiktig att inte skrapa Barken från trädet. Släppa pine sap i en hink fodrad med en plastpåse för enkel bortskaffande.

•Ta bort torkad, härdad sap av slå skrapa handtaget med din hammare och driver skrapan till sap och nyfikna sap från trädet med hammaren. Vara noga med att inte trycka ut trädstammen.

•Wash verktygen i varmt vatten med en speciell tall och tjära remover säljs på de flesta trädgårdsarbete centers, desinfektera därefter med alkohol. Om en sjukdom orsakat den överskjutande sap, vill du inte sprida det med infekterade verktyg. Var noga med att skölja dina verktyg väl, sedan torka dem så de inte rostar.