Ta bort lökarna i hamnen Breeze takfläktar

Harbor Breeze takfläktar är en exklusiv linje av Lowes produkter. Harbor vinden kommer i en mängd olika stilar och färger. De erbjuder också ett brett urval av ljus kit tak fläkt modeller. Några med flera lampor och några med enda fixturer. Ersätta glödlampor i hamnen Breeze takfläktar kräver att ta bort de brända ut lökarna först. Ta bort glödlampor är samma process bland alla tillverkare. Nyckeln är att ta bort i världen som täcker glödlampan.

Instruktioner

•Vrid av växeln hamnen Breeze tak fläkt. Som en extra försiktighetsåtgärd, Stäng av kretsbrytaren som levererar ström till växeln.

•Placera en trappstege under tak fläkt armatur. Undersöka på utsidan av slutna fixtur glober. Ju mindre har flera glober oftast tre runda tumskruvar säkra hela världen till armaturen.

•Håll längst i världen i en hand och vrid tumskruvarna moturs med den fria handen. Du behöver inte ta bort skruvarna. Bara lossa alla tre jämnt nog att du kan sänka hela världen från glödlampan och fixtur.

•Placera din hand mitt över hela världen, om du har en enda globe fixtur i mitten av takfläkt. Titta runt den yttre omkretsen av fixtur bostäder för tumskruvarna. Lossa dem precis som du skulle på en flera armatur. Driva upp på jorden lätt och vrid den moturs för att skruva loss den från takfläkt om det finns ingen tumskruvarna.

•Skruva ur lampan och skruva i en ersättning som är av samma storlek och effekt. Installera om hela världen i omvänd ordning du tog bort. Dra inte över åt tumskruvarna.

•Vrid på strömmen till takfläkt och Aktivera switchen för att driva lamporna.