Ta bort fläcken från en AKRYLHARTS räknare

Om du har en fläck på din 100 procent AKRYLHARTS bänkskiva, känner mig lyckligt lottad att du har en akryl bänkskiva. Akryl bänkskivor är otroligt fläcktålig, så om du hittar en fläck, standard akryl bänkskiva Rengöringsprocedurer tar hand om den. Enligt amerikanska bänkskiva konstruktion i DuPont, en ledande tillverkare av bänkskivor i akryl, testat dess bänkskivor med minst 200 färgning agenter och ingen av dem missfärgade permanent ytan.

Instruktioner

•Torka ytan av akryl kåda bänkskiva med rent vatten och en bomullstrasa eller slipande-fri svamp och torka sedan torrt med en handduk. Detta fungerar för de flesta ljusa fläckar.

•Spray ytan av bänkskivan med ammoniakbaserade rengöringsmedel och torka sedan ytan med en torr handduk eller slipande-fri svamp. Följa upp detta genom att skölja bänkskivan med rent vatten och en bomullstrasa eller slipande-fri svamp. Torka bänkskivan med en handduk när ren. Detta fungerar på något envisa fläckar.

•Spray ytan av bänkskivan med en hårt vatten remover. Torka bänkskivan ren med rent vatten och en bomullstrasa eller slipande-fri svamp och torka sedan torrt med en handduk. Detta tar bort hårt vatten fläckar och måttligt svåra fläckar.

•Torka ytan av bänkskivan med en djup cleaner utformats speciellt för AKRYLHARTS ytor. Torka bänkskivan ren med rent vatten och en bomullstrasa eller slipande-fri svamp och torka sedan torrt med en handduk. Använd den här metoden när alla andra metoder misslyckas.