Ta bort färg Splatters från träpaneler

Ta bort färg Splatters från träpaneler

Vanligtvis lätt att rengöra och hand för, träpaneler kommer sista år med rätt skötsel. Tyvärr, färg splatters mark på träpanel kan de skapa svåra att ta bort fläckar. Normala rengöringsmedel göra mycket för att ta bort färg splatters från PANELNING och använder den fel rengöringsmedel kan skada träpaneler. Om möjligt, ta bort färg splatters träpaneler medan fortfarande våt. När färgen torkar på PANELNING, blir ta bort det en smula lite svårare.

Instruktioner

•Saturate en trasa med varmt vatten och gnugga färgen stänker utanför träpaneler. Fortsätta gnugga tills du har tagit bort färg splatters. Fortsätt till steg 2 om stänker finns kvar i träpaneler.

•Pour 1 gallon varmt vatten i en 5-gallon hink och tillsätt 1/3 kopp trinatriumfosfat. Fukta en trasa i utspädda tsk blandningen och scrub färgen stänker utanför träpaneler. Fortsätta med de återstående stegen om stänker finns kvar.

•Lägg till en liten mängd terpentin till en liten hink och doppa en trasa i den. Gnugga färg splatters i en mild, cirkulär rörelse med fuktig trasa. Fortsätta gnugga tills du har tagit bort alla spår av färg splatters.

•Torka träpaneler rent med varmt vatten från tvål. Skölj det tvål rest av paneler med en trasa fuktad i kallt vatten och torka paneler med en handduk.

Tips & varningar

  • Alltid använda terpentin i ett väl ventilerat utrymme och hålla det borta från öppen eld eller gnistor.