Ta bort färg från källarplanet

Måla en källarvåningen är ett enkelt sätt att lägga till färg till en vanlig betongfundament. Färgen läggs till den totala estetiska överklagandet av utrymmet genom att lägga till dimension och mängd. Att ta bort färg från din källarvåningen kan ske lika effektivt som tillämpar den. Uppgiften kan verka som en tråkig syssla, men du kan fylla den med de lämpliga lösningsmedel och rätt metod. Detta kommer att återställa källaren till sitt ursprungliga skick.

Instruktioner

•Ventilate källaren så mycket som möjligt. Öppna alla fönster och dörrar till rummet och placera en elektrisk fläkt i närheten för att hjälpa till med omsättning.

•Sweep någon lös smuts och skräp från golvet för att skapa en tydlig arbetsyta. Följa upp med en mopp fuktad i varmt vatten och mild golv rengöringsmedel att avlägsna fett och smuts.

•Skydda händerna mot basiska brännskador med ett par lösningsmedel-resistenta handskar. Följ tillverkarens anvisningar för korrekt blandning och förbereda färgborttagningsmedel.

•Använd färgen tunnare med en paint roller, pensel eller aerosol kan beroende på visst program. Arbeta med hanterbara områden i golvet för att förhindra att gå på bestruket sektioner.

•Se produktetiketten för en lämplig väntetiden innan du fortsätter att ta bort färgen. Använda en långskaftad borste skrapa eller tråd att försiktigt lossa de upplösning färgen; den nödvändiga mängden tryck och tid som krävs för fullständig borttagning varierar beroende på hur länge källarvåningen har målats.

•Scrub mer envis områdena med en skur pad eller stålull för en grundlig borttagning av färg. Mopp hela golvet med tvållösning igen för att skölja lös färg och strippa. Låt betongen för att luften torr i 24 timmar efter rengöring innan ett nytt lager färg.