Ta bort färg från en färg bricka

Ta bort färg från en färg bricka

Det är möjligt att rengöra din paint brickor så de kan användas upprepade gånger utan att behöva ersättas. Om du använder en metall eller plast bricka, rengöring färgen innan det torkar är ett viktigt steg på att städa upp efter ett projekt. Du kan rengöra din paint brickor med mineraloljor, förtunning och skålen rengöringsmedel att föra dem tillbaka till deras ursprungliga skick som de var innan du började din måleriprojekt.

Instruktioner

•Pour någon överflödig färg som återstår i facket tillbaka in i din burk med färg. Ta någon färg du inte planerar att använda till en återvinningscentral. Det är viktigt att rensa facket så mycket färg som möjligt innan du tvättar facket i vasken.

•Pour förtunning på en trasa och skrubba facket under diskbänken. Detta kommer att lossa alla härdade oljefärg som kan har redan torkat. Akrylfärger är vattenbaserad och kräver inte en färg tunnare ta bort.

•Placera paint facket platt insida din diskbänk och kör varmt vatten över den. De flesta av de återstående färgen tas bort från facket.

•Scrub de återstående måla bort av facket med svamp och skålen tvättmedel flytande. Dränera vatten från diskhon för att undvika fläckar diskbänken. Paint facket är nu redo för framtida bruk.

Tips & varningar

  • Ett skikt av torkade latexfärg i en metall kan ibland vara skalade ut i en oavbruten ström, lämnar ditt fack ser ut som nya.
  • Att måla fack helt torr innan du använder den igen för en annan måleriprojekt.