Ta bort en gammal fläcken från en kortlek

Ta bort en gammal fläcken från en kortlek

Gamla däck fläckborttagning är en enkel process. Däck fläcken tas bort med hjälp av en fläck strippa utformad för däck. Denna typ av strippa är biologiskt nedbrytbart och kommer inte att skada omgivande gräs, buskar och blommor. Fläckborttagning följs sedan med en trä vitmedel att få däck styrelser tillbaka till sin naturliga färg. När processen för fläckborttagning och trä ljusnande är klar, kan du använda en ny tillämpning av fläcken och fläcken sealer.

Instruktioner

•Sweep smuts och skräp från däck. Tvätta däcket med en power bricka att avlägsna djupt inbäddade smuts. När du använder power bricka ange spridarmunstycket till en medellång bredd sprutbild. En smal bredd spray mönster från en power bricka kommer att rista spår till prydnad. Spraya i riktning mot träfibrerna.

•Tillåt prydnad styrelser att torka över natten innan du tillämpar den fläck strippan.

• Fyll en pumpa upp spruta med däck fläcken strippa. Mätta däck med strippan och tillåta strippa för den tid som rekommenderas av tillverkaren.

•Scrub prydnad styrelser med en långskaftad scrub pensel för att lossa och ta bort djupt ingrodda fläckar.

•Skölj gamla fläcken av prydnad styrelser med power bricka med hjälp av samma teknik och sprutbild som i steg 1.

•Mix ungefärligt 1 gallon däck trä vitmedel med 3 gallon vatten. Fyll pumpen upp sprutan med blandningen. Våta däck styrelser med en trädgårdsslang och spraya liberala mängder däck vitmedel över däck styrelser. Tillåta vitmedel att sitta i den rekommenderade mängden tid. Lätt dimma vitmedel medan det fungerar för att hålla den torkar på däck styrelser. Nyckeltal för vitmedel till vatten varierar beroende på tillverkare.

•Känn en liten del av trall för att se till att styrelserna har ljusnade av skura ett litet område med scrub pensel. Om styrelserna har ljusare, använda power bricka för att skölja däck vitmedel bort av prydnad styrelser. Använd samma spray mönster som i steg 1.