Syftet med kratta löv

Syftet med kratta löv

Kratta löv är mer än bara en knepig husägare utföra under hösten och vintermånaderna, det kan hjälpa förbättra en gräsmatta och även spara pengar på nästa säsongs gården och sjukvårdskostnader.

Identifiering

Kratta löv förbättrar den allmänna hälsan hos en gräsmatta genom att tillåta luftflöde och näringsämnen som annars skulle misslyckas att tränga igenom lager av löv. Dessutom, som svampar och skadedjur att bebo anläggningar som omfattas av bladen.

Överväganden

Gräsmattor och trädgårdar gratis spridda blad tros vara mer estetiskt tilltalande och om det regnar, våta blad är mycket HAL, särskilt på trottoarerna.

Fördelar

När vänster för att bryta ner över vintern, lämnar form ett näringsrikt kompost. Hem förbättring legenden Bob Vila rekommenderar kratta löv i högar under buskar och träd.

Tips

Trädgårdsmästare bör använda en lövblåsare på alltför stora högar av bladen. Sedan Tryck upp gräsmattan och organisera bladen med en kratta. En mulching gräsklippare fungerar bra för ett ljus ljus stänk av bladen.

Kul att

Jordbrukarna Almanac konstaterar att föräldrar kanske vill låta barnen leka och spela i bladen innan du startar en komposthög.