Sydvästra landskapsplanering idéer för hem

Sydvästra landskapsplanering idéer för hem

Sydvästra stil landskapsarkitektur är starkt påverkade av infödda amerikanska, mexikanska och spanska byggnadsstilar. Också anpassas till ett mestadels torrt och öken klimat med riklig solljus men lite regn, landskap Southwestern ofta införliva ljusa färger, grov texturer som stuckatur och adobe, och infödda stenar och växter för att skapa enkla, eleganta mönster som är tilltalande för ögat och miljömässigt praktiska.

Inhemska material

Med infödda och naturliga material för att skapa ett sydvästra landskap för ditt hem är praktiskt, ekonomiskt och miljömässigt smarta sätt att utveckla ditt landskap. Gemensamma Sydvästra landskapsplanering material omfattar oavslutade trä, till exempel ASP, tall eller enbär, samt gemensamma flod stenar inklusive granit och kalksten. Terrakotta kakel, stenplattor och grus är vanliga landskap material för gångbanor och andra stigar. Trä, tegel, puts och sten används för hinder, kantband och sittgrupper.

Accessorize

Southwesterners stolta lokala hantverk som mattor och keramik, av vilka många har gjorts av lokalbefolkningen i generationer. Använda dessa hantverk som element i ditt landskapsdesign är en sofistikerad och livliga sätt att förbättra ditt landskap. Det finns otaliga keramik och andra hantverk alternativ du kan använda med besluta om hur man shoppa ditt landskap. Du kan till exempel hänga handvävda korgar med inhemska växter i dem, bifoga populära solen plack, kokopelli symboler eller mattor till väggar eller balkar, plats skulpturer av djur eller andra sydvästra bildspråk som cowboy stövlar runt på gården och även måla pittoreska bilder och väggmålningar på utsatta väggar eller andra områden.

Lägg till lokala floran

Sydvästra trädgårdar är generellt låg-underhåll frågor som kräver lite vatten och inte mycket arbete. Plantera kaktusar, är suckulenter och andra gemensamma anläggningar såsom yucca och pinion träd ett bra sätt att förbättra det sydvästra landskapet i ditt hem. Dessa växter är enkelt och ekonomiskt att växa och kommer att ge din trädgård en livlig och färgstark närvaro. Se till att vara försiktig med kaktusar klistermärken emellertid, och försöka plantera dem ur vägen mycket trafikerade vägar där de av misstag kunde peta någon.

Designelement

Eftersom sydvästra hem landskap ofta består av enkla, geometriska mönster som passar in i den glesa lokala landskapet, du kan vara kreativ med figurer och geometri som du väljer att använda i din personliga landskap. Till exempel, istället för att göra din gångvägen rakt, lägga till några fina kurvor till det, och växt lokala växter i kurvorna, eller placera en staty eller två på vägen. Lägga till designelement som trä och stenar att ge ditt landskap en naturlig, texturerat utseende som du kan interagera med. Lägga till ett skuggat område till ditt landskap är en populär sydvästra design teknik eftersom solen slår hårt och direkt under större delen av året. Att sätta skuggig terrass eller uteplats mellan ditt hem och trädgård område kommer att göra en trevlig plats för dig, din familj och dina vänner att koppla av och beundra ditt landskap.