Swimming Pool kakel rengöring

Swimming Pool kakel rengöring

Att hålla din swimmingpool plattor ren hjälper dig och dina gäster njuta av din tid i poolen bättre. Det finns en myriad av fläckar som är gemensamma för pool kakel som hårt vatten, alger, mat eller rostfläckar. Om du arbetar korrekt pH-nivån i din poolvatten, är det osannolikt att du kommer att behöva ta itu med hårt vatten eller alger fläckar. Dock rent kaklet så fort du märker fläckar för att förhindra fläckar från utveckla ytterligare och förstör utseendet på din pool.

Instruktioner

•Använd pool renare att en långskaftad pool borste. Pool rengöring lösning kommer att inte skada din pool pH nivå. Välj en pool borste kan rengöra kakel.

•Scrub bort fläckar ovanför vattnet med poolen rengöring lösning.

• Tryck pool borsten i vattnet att skrubba alla fläckarna bort som är under vattenlinjen. Att fläckarna inte kan torka ut, är de relativt enkla att ta bort.

•Få i vatten och skrubba vattnet fläckar med en pimpsten sten om de är fortfarande synliga. Pimpsten är mer nötande men skadar inte några pool plattor. Testa ett litet område av kakel först att se till att pimpsten kommer inte att skrapa.

Tips & varningar

  • Ren pool kakel en gång per vecka att hålla fläckar och uppbyggd på bay.