Sun rum Fönsterputsning

Sun rum i många olika stilar och utföranden, presentera en utmaning till fönstret hem renare. Ljusa och soliga, någon smuts eller plats på glaset i en solrum är mer uppenbart än på vanlig windows. Med rätt utrustning och teknik, kan rengöring solen rummet windows göras säkert och med omsorg. Byggnadsställningar och stegar kan behövas för tak och höga murar och ordentlig fönster tvätt teknik kommer att spara tid och ansträngning på de stora glasytor.

Stilar och tillgänglighet

Om din vinterträdgård har glas sträcker sig in i taket området, rengörs detta först. Byggnadsställningar kommer att behövas för att komma åt taket glaset för säkerhet och enkel rengöring. Hyra tillräckligt ställningar för att komma så högt som ytor. Försök inte att stå på glaset eller fönster inramning. Ta hand runt Fönstren samtidigt uppföra byggnadsställningar, och se till att benen är inställd på fasta plan mark.

Rengöring av tak

Använd en förlängning pole system för att rengöra glaset på en sol rum tak. Först, ta bort eventuellt skräp som blad och kvistar med en borsttillbehöret, dra dem mot dig och från taket.

Fyll en hink med en stark fönsterputsning lösning, som varmt vatten, flytande diskmedel och en halv kopp av ammoniak. Använda en vatten-fed förlängning stång med borsttillbehöret. Slå på vatten, doppa penseln i rengöringsvätska och försiktigt skrubba Fönstren, från långt slutet tillbaka mot kanten. Vattnet kommer att matas genom borsten och reagera med den lösningen, rengöring av glas. När du har rengjort glaset, ta bort överflödigt vatten med en gummiskrapa. Bifoga gummiskrapa till förlängning pol och dra tillbaka över glaset, med hjälp av överlappande drag. Kontrollera ditt arbete med jämna mellanrum från inuti solen rummet och använda en mikrofiberduk kopplad till Polen, torka ren varje fläckar eller ränder.

Rengöring Fönstren

Ta bort byggnadsställningen om används för taket. Om en stege behövs för att nå de översta delarna av fönstret, ren glaset först. Ren Fönstren med en fönster rengöringslösning varmt vatten med en skvätt flytande diskmedel. Doppa en microfiber fönster skrubber i lösningen och ren Fönstren från topp till botten. Använd en gummiskrapa och skölj tvål ta bort ränder, överlappande din gummiskrapa stroke med en tum eller mer. Starta gummiskrapa i en övre hörnet, arbeta ner och över. Använda en torrt microfiber trasa och en ammoniak glasrengöringsmedel att upptäcka rena några strimmor eller kraftigt nedsmutsade partier. Torka av fönsterbrädorna och ramar med rengöringsvätska, utan för att streak glaset.

Slutliga Tips

Kontrollera ditt arbete ofta, titta på det rengjorda glaset från olika vinklar se missade fläckar och ränder, särskilt innan du flyttar byggnadsställningar eller stegar. Ta hand hantering stegar och byggnadsställningar nära Fönstren och notera eventuella elektriska lines i området.