Sump Pump säkerhetskopieringsalternativ

Sump Pump säkerhetskopieringsalternativ

Det finns sätt att förebygga källare översvämning, används en sump pump för att ta bort befintliga vatten från din källarvåningen. Källare översvämning när ett överflöd av grundvatten har ingenstans att gå och sipprar genom väggar i källare eller golvet. En sump pump vanligt ligger i ett hål i den lägsta delen av källaren och är ett sista desperat försök att hålla källaren torr. När vattennivån stiger, riktas det in mot pumpen, som sparkar på när den når en viss nivå.

Piedestal

En piedestal sump pump används i hem som har täta källare översvämning. Det står högt, med pumpen på botten och det motoriska högstämt, eftersom det är elektrisk och inte tänkt att bli blöt. En dinglande switch flyter och övervakar vattennivån. När vattnet når en viss höjd, visar det på pumpen.

Dränkbara

Dränkbara pumpar är också elektriska, men deras motorer är förseglade från fukt. De kommer i plast eller gjutjärn sorter, gjutjärn som entreprenör-klass och därför dyrare och längre livslängd. De har fortfarande en flytande övergång, men Dränkbara pumpar är mycket tystare och mer hållbara.

Vattendrivna

Vattendrivna sump pumpar kan användas som säkerhetskopior på din elektriska pumpar och kan installeras med dem i källare med mer allvarliga översvämningsproblem. De kör av ditt hem vattentryck och är jämförbara i effektivitet med elektriska pumpar, men deras verkliga fördelen är att de kommer att arbeta vid ett strömavbrott.