Strålningsvärme golv måste vara på en separat krets?

Radiant golvvärme ger värme till rum som inte har andra medel av värme, som från en tvingade-air ugn. Värmen som genereras under golvbeläggningen och utstrålar upp genom rummet. Varje typ av golvvärme systemet har olika sätt att producera värme.

Vattenburna värme

Injustering värmesystem som används för att värma hela huset, men systemen kan användas för att värma en källare separat. Vattenburna värme rör installeras vanligtvis i betonggolv. När termostaten kräver värme, skickar pannan, som är på en dedikerad krets, uppvärmda vattnet genom rören att värma golvet och rum. Vattenburna värme är idealisk för användning med någon typ av golv, inklusive matta, trä och kakel.

Elektrisk golvvärme

Golvvärme används för uppvärmning av enskilda rum för extra värme eller för rum som inte har tvingat-luft värme. Golv systemet installeras över en undergolvet omfattas av mattan, trä, sten eller kakel. Golvvärme system, som styrs av en termostat, kan installeras av en professionell eller en husägare.

Elektriska behov

Elektrisk golvvärme kräver el till värme i golvet. Varmt rekommenderar Yours, en återförsäljare och installatör av elektrisk golvvärme, med en dedikerad krets för golv. Uppvärmda golv i stora rum använder 4 till 8 ampere, och mindre rum kommer att använda 1 till 4 ampere. Storleken på den dedikerad kretsen måste vara 15 till 20 ampere.

Golv kostnad

Installera elektriska strålande golv i kök kostar ca $900 till $1,500, men detta beror på den totala kvadratmeterantalet av rummet. I större områden, till exempel en källare, kan det kosta så mycket som $ 2 000 för ett uppvärmt golv. Injustering värmesystem kosta om $7,000 till $13.000 för ett område är att 1 500 kvadratfot. Kostnaden för golv innefattar kokkärlen, som behövs för att producera det uppvärmda vattnet som rinner genom rören.