Stora däck idéer

Stora däck idéer

Om du har en stor gård, bör du överväga skärper den dekorativ effekten genom att bygga ett stort däck. Däck kan utöka utåt vertikalt eller horisontellt i förhållande till huset och bli en plats för fester, grillkvällar eller Solar. Ju större däcket är, desto dyrare. Men vissa däck typer och stilar--även för en stor kortlek--kan vara billigare än andra.

Däck på en sluttning

Om din fastighet sluttningar vid sidan av huset, överväga att bygga ett däck som ligger halvvägs på fast mark medan stöds halvvägs på inlägg att ge en terrass effekt som ser ut över sluttningen. Vid ena änden position hålls ett louvered tak av två inlägg att ge skydd från väder och vind medan du äter.

Två våningar däck

En stor däcksyta är fortfarande möjligt även om du har en trång bakgård. Bara bygga uppåt i stället för utåt. Ett multilevel däck bifogas ett tvåvåningshus kan ge utgångar på däck från både uppe och nere. Övre däck kan vara matlagning området grillar för medan nedre däck kan vara där du äter.

Flera nivåer Deck

Flera nivåer som är bara ett steg eller två upp från varandra kan göra en expansiv däck ser mer estetiskt intressant än att bygga bara en lång och bred enda däck. Lägg till ännu mer stil genom att skapa böjda steg som leder till andra, tredje och även fjärde nivån i en stor kortlek som täcker mycket av gården.

Wraparound däck

Ett sätt att säkerställa att du har en av de mest intressanta stora däck i trakten är att bygga ett däck som helt omger huset. Denna typ av däck är särskilt lämplig för hus med flera ytterdörrar som tillåter dig att gå på däck från rum som kök, sovrum och vardagsrum.

Dekorativa sammansatta trall

En stor däck tillverkade av komposit inplankning låter dig skapa intressanta mönster som vinna från storlek kvoten inblandade. Sammansatta prydnad kan användas att skapa en starburst effekt, intrikata geometriska former och även serpentin mönster. Dekorativa sammansatta däck är särskilt passande för ett tvåvåningshus så omfattningen av mönster kan uppskattas.

Boulevard trall

En lång smal däck som viker av in kortare gångvägar kan fungera som väg mellan huset och din pool, bubbelpool och grillplats. Om du vill få mycket sofistikerad, kan du också skapa vägar som leder från poolen till badtunnan och badtunnan till grillplatsen. Zig-zagging mönster som leder till specifika platser skapa illusionen att dina däck är större än den faktiskt är.