Stenläggning sten hantverk

Stenläggning sten hantverk

Gatsten är ett användbart sätt att dekorera din trädgård, lawnen, eller uteplats. Du kan använda förbetalda uteplats stenar, men dekorera din egen tillför en touch av anpassning till ditt landskap. Paver hantverk är också ett konstruktivt hantverk projekt, så att varje medlem av familjen att visa sin individualitet.

Festlig uteplats stenar

Förvandla en uteplats sten till en semester dekoration med denna pysselidé från Disney Family Fun. Använda akrylfärg för att täcka ett nyckelhål-formade paver (den sort som ser ut som en oktagon med ett torg som bifogas sidan). Om du vill använda denna uteplats utläggare utanför, Disney Family Fun rekommenderar med en alla väder färg istället för akrylfärg. Använd svart färg för att ge din snögubbe vissa knappar och ansiktsdrag, sedan en halsduk av skrot material, till exempel en gammal tröja. Du kan radbryta ändarna av en piprensare runt stora craft pompoms göra öronmuffar för din snögubbe, sedan använda super lim för att fästa öronmuffar till asfaltläggare.

Paver ljus

Detta projekt från Craftbits.com är ett enkelt sätt att lägga till lite ljus till din uteplats område. För detta projekt, använda en konkret paver som har öppningar i någon typ av design. Du hittar oftast de som har någon typ av geometriska former i dem, som ger dig några olika ställen att lägga till stearin. Skära tillräckligt ljus vekar så att du har en för varje avsnitt i din asfaltläggare, måste smälta vissa paraffinvax (finns i hobbybutiker) med hjälp av en dubbel panna. Du kommer sedan doppa varje ljus veken i smält paraffin och sticka den i avsnittet i asfaltläggare där du kommer att göra ett ljus. Vänta tills paraffinet hårdnar tillräckligt för att hålla veken på plats, då häll lite smält paraffin i varje avsnitt tills paraffinet är ungefär 1/4-tums ner från toppen av asfaltläggare. Upprepa detta för varje avsnitt där du vill göra ett ljus, så låt vaxet härda innan du tänder ljuset.

Gör din egen Paver

Ibland kommer upp med "perfekta" paver att dekorera din trädgård är en utmaning, särskilt om du har en idé om vad du vill men kan inte hitta den. Att göra din egen uteplats utläggare är lätt att göra, och du får bara paver du vill med detta hantverk projekt från fabriken direkt hantverk. Behöver du Häll några quick-inställningen betong i en form, som en engångs, rund tårtform, en disponibel, fyrkantiga bakning maträtt eller ens en disponibel, 13-av 9-tums ugnsform. Du behöver även att klippa en skärm ungefär en tum kortare än din mögel på alla sidor. Fyll formen om halvvägs med konkreta blandningen, sedan låg skärmen ovanpå. Toppa detta med tillräckligt betong till slut fylla formen, så låt det som för ungefär en halvtimme. Du kan sedan lägga till craft stenar, kristaller eller alla andra artiklar som kan ha betydelse för dig. Factory Direct Craft föreslår att du undviker att använda vassa föremål om människor kommer att gå på din paver. Efter cirka två dagar, kan du ta bort din asfaltläggare från dess mögel, och efter ytterligare fyra dagar, lägga den i din trädgård.