Steg till flod bevis ditt hus

Steg till flod bevis ditt hus

Översvämningar är vanligt i många områden i USA och orsakar en stor mängd skador på bostäder. Översvämningar ofta kommer in igenom källaren och löneförhöjningar upp in i huset. Dålig översvämningar kan orsaka elektriska och strukturella skador på hemmet, som i vissa fall kan vara omöjligt att reparera. Det finns sätt att hålla översvämningar utanför ditt hem och förhindra katastrofala översvämningar. Lösningarna är billiga och kan göras utan hjälp av en professionell.

Instruktioner

•Fyll sandsäckar halvfull med sand. Gräva ett dike i hemmet som är en sandsäck djup och två sandsäckar brett. Placera sandsäckar i diket. Göra basen tre gånger så stor som toppen. Om du vill ha en 2 fot hög vägg, göra basen 6 fot brett. Låg det första lagret parallellt med vattenflödet, andra lagret vinkelrät, sedan nästa lager parallellen, alternerande mellan två som du bygger väggen. Set väska sandsäckar så att väggen ser ut som en pyramid. Tamp hela sandsäck väggen med en hand tamper packa det tight.

•Utöka längden av fästmarginaler till 10 fot ut från huset. Skjut nya gutter bitar i befintliga rännor utvidga dem.

•Grade gården genom att lägga till mer mark på grund av hemmet. Grade gården så det finns en 1 procent lutning leder från stiftelsen hem. Lägg till 1 tum av sluttar per varje 5 fot av gräs.

•Ta bort växter från runt huset grunden. Växter samla vatten och hålla den från dränering utanför hemmet.

•Dig en V-formad dike runt huset grunden. Gräva diket så att den leder bort från hemmet. Linje botten av diket med plast. Lägg ett perforerat rör längst ner i hålet och täcka med grus, så diket fylls nästan till toppen. Täcka grus med jord. Vatten kommer att sippra ner i diket och flytta bort från hemmet.

•Tydligt ut alla avlopp runt gården regelbundet för att förhindra blockeringar som kan förhindra att vatten rinner. Kontrollera avlopp efter vintern och hösten innan vintern.

•Kontrollera källarväggar för alla sprickor och förslut dem för att hindra vatten från att komma in. Inspektera tätningar runt alla källaren fönster för förfall och skrapa gamla täta inaktiveras med en spackel om gamla. Installera nya täta med en fogtätning pistol.