Spola ventilen på min toalett kommer inte sluta springa

Botten av flush ventilen på en toalett är kopplad till vattentillförseln genom en slang. Spola ventilen har en flottör som droppar när toaletten spolas, rinner vatten från tanken genom ett hål i botten. Eftersom tanken påfyllnad, flottören flyttar på spola tornet och stänger av vattnet när den når rätt nivå. Om spola ventilen körs och inte stänga av, kan det vara fast eller komma ur justering.

Instruktioner

•Ta bort toppen av toaletten tank och lokalisera spola ventilen på vänster sida av tanken.

•Flush på toaletten och se flötet på spola ventilen. Avgöra om spola ventilen är fastnar eller om har nått sin gräns innan vattnet stängs av.

•Locate justeringen skruva på flötet och vrid den moturs med en skruvmejsel om flottören inte sticka. Detta kommer att släppa flötet så det stänger av vattnet på en lägre nivå. Vrid skruven ett kvarts varv i taget och spola toaletten i mellan för att avgöra när flötet är på korrekt justeringen.

•Spray flötet och spola tornet med ett smörjmedel om flötet verkar hålla sig. Detta gör att flötet att flytta längs tornet smidigare. Ersätta tanktaket och spola toaletten för att testa reparation.