Sötvatten vattenväxter i New Jersey

Sötvatten vattenväxter i New Jersey

Nytt-Jersey har 16 olika sötvatten vattenlevande gårdar. Det finns ungefär 300 typer av vattenväxter med ett kommersiellt värde. Ungefärligt 50 vattenväxter produceras, främst från fyra New Jersey leverantörer. Sötvatten vattenlevande växterna som uppkommer i den trädgården har tydliga kännetecken.

Gemensamma Waterweed

En New Jersey sötvatten vattenlevande växt är den gemensamma waterweed. Denna infödda, submersed anläggningen har blad omkring 1 till 2 cm i längd bifogas växt stammen. Den gemensamma waterweed innehåller vanligtvis tre blad i virvlar och kluster tillsammans för att skapa trångt mats i vattnet. Du hittar denna växt i fina sediment omgiven av massor av organiskt material. Den gemensamma waterweed återger stem fragmentering i stället för med frön.

Bladderwort

Bladderwort är en annan New Jersey vattenlevande växt. Denna rotlösa växt innehåller blåsor som fånga små vattenlevande djur. Bladderworts finns i stilla vatten nära sediment. Små fiskar använder bladderwort som mat och beläggningar.

Vit näckros

Vit näckros är en vattenlevande växt i New Jersey. Du kan identifiera en doftande näckros, eller vit näckros, från runda blad och vita blommor. Rundor bladen har tunna divisioner, kallas bihålorna, och lila eller röd på baksidan. Waterfowls vanligtvis äter vit näckross frön och andra vilda djur kan äta grundstammen. Vit näckros flyter på vattenytan. Dessutom använder många vatten djur den vit näckros som tillflyktsort.

Tapegrass

Tapegrass är en submersed växt som växer naturligt i New Jersey. Gräs-liknande formade vattenlevande växt är skydd för andra vattenlevande djur, och waterfowls äter tapegrass. Tapegrass hjälper till att stabilisera vattenmiljö och sediment. Bladen innehåller en rand i mitten och kan växa upp till 2 meter lång. Andra namn för tapegrass är ål, gräs och vilda selleri.

Escarolesallat Pondweed

Escarolesallat pondweed är en vattenlevande växt i New Jersey. Denna infödda, vattenlevande växt har enorma, böjda, submersed blad med märkbar mitten av vener. Escarolesallat pondweed lämnar normalt flyter på ytan av vattnet.