Söt ärt potten hantverk

Sockerärtor är vackra växter som producerar lila och rosa blommor. En dekorerad kruka med en påse med jord och sweet pea frön är den perfekta presenten till en lärare, förälder eller farförälder. Barnen kan delta i dekorera potten själva att göra detta ännu mer speciell. Det gör en söt alla hjärtans dag gåva eller du kan dekorera potten för en annan semester eller tillfälle.

Leveranser

För detta hantverk, kommer att behövas en liten terra-cotta planter pott. Använda akrylfärger och penslar med svamp frimärken, stenciler, hantverk lim och pärlor, kristaller eller speglar för att skapa tilläggstecken. Köpa lite planteringsjord jord och sweet pea frön. Välj en färgglad cellofan påse och några band att knyta runt den. Göra ett litet kort att ta med gåvan.

Dekoration

Måla en lerkruka med akryl craft färger. Använd schabloner för att måla mönster eller Välj sponge frimärken stamp blommor, hjärtan eller prickar på potten. Tunga hantverk lim kan användas för att skapa en pärla eller spegel mosaik på potten eller lägga till en rad av gnistrande strass eller pärlor runt kanten. Ett annat alternativ är att tillämpa färg på barnens palmer och tryck på sina handavtryck på potten eller använda en pensel för att skriva ett meddelande, säger eller namn på potten.

Mark

Fyll i cellofan påse med några krukväxtjord och antingen strö fröna i jorden eller lämna fröna i paketet och Lägg den i grytan. Fyll inte i påse; När mottagaren öppnar det, vill du inte smutsa att spilla ut. Om det finns särskilda växande instruktioner för sockerärtor att mottagaren behöver veta, med en handskrivna eller maskinskrivna lapp.

Att sätta ihop

Skriva ett meddelande på kortet i linje med "Sockerärtor för min söta ärta" eller något söt som går med den blomma eller anläggningen temat, beroende på tillfälle. Knyt påsen av jord med ett vackert band och skapa en båge. Matcha bandet att färgerna i kruka eller utsäde kuvertet. Du kan koppla kortet på bandet innan du knyta bågen eller stoppa kortet i potten.