Som infällda lampor kan användas i fuktiga områden?

Infälld belysning kan hittas nästan var som helst i och runt hemmet. Majoriteten av infällda lampor är bra för fuktiga platser. locket måste dock vara klassade för fuktiga eller våta platser. Det enda kravet är att fuktiga eller våta läge omslaget är på listan över godkända trim, som tryckt inuti på grovt av infällda ljus kan. Mest fuktig eller våt fått omslag har en gummipackning som skyddar ljuset från att få vatten inne i det som görs av oledande material.

Börsnoterade Trims för grov i höljen

När du handlar för en grov i kan bostäder, titta i grovt i kan där lampan är installerat. Någonstans runt den böjda insidan kan blir ett klistermärke med en lista över glödlampan typer och wattal som är godtagbara för bostäder, samt en lista över trim covers som är godkända för detta märke och modell infällda kan. Beväpnad med märke och modell nummer, kan du också slå upp som våt eller fuktig täcker trim kan användas för att bostäder i deras varumärken trim katalog.

California avdelning 24 krav

Alla infällda burkar installerade i remodels, nybyggnation eller nya tillägg i Kalifornien är skyldiga att uppfylla titeln 24 krav. Alla infälld belysning kan som är installerad i ett tak med isolering måste vara en isolering kontakt (IC)-betyg kan så att isoleringen placeras direkt över de fixturer bostäder. Inhysa av fixturen krävs också vara lufttät så att luftkonditionerade luften inte kommer att fly in i icke-villkorade vinden eller tak och icke-villkorade luft inte kan få i konditionerat områden.

Juno Brand höljen och trim

Juno brand infällda ljus kan höljen som fungerar med deras våta läge trim kan vara IC, icke-IC, omskapa icke IC och Air-Loc eller icke-Air-Loc typ hus. Det finns våt plats trim tillgänglig för de flesta storlekar på Juno infällda ljus burkar. Se 1 resurs för en lista av Juno höljen och trim.

Halo varumärke höljen och trim

Halo märket wet plats klippningar och kompatibel höljen, varierar från tre till nio inches. De har ett brett utbud av klippningar och hus att välja bland. Det är fuktig/våt plats handelsrelaterade investeringsåtgärder som arbetar med IC, icke-IC, Air-Tite och icke luft-Tite höljen. Se resurs 2 en lista av höljen och trim.

Bästa valet för alla program

IC och air tight-klassade infällda ljus burkar är den bästa typen av infällda ljus burkar för att använda för alla program. Den IC betyget kan inhysa till vara installerat in i isolerade tak och vindar utan att behöva hålla isoleringen tre inches bort från huset. Air tight-klassade burkar kommer inte att konditionerad luft in i icke-villkorade taket eller vinden, samt förhindra ovillkorlig vinden och taket luft att komma in i konditionerat områden. Kaliforniens avdelning 24 samtal för dessa typer av höljen medan alla andra stater är bundna av National Electrical Code, NEC, standardkraven. Någon infällda kan kan användas för fuktiga/våta platser förutsatt att du använder en fuktig/våt plats trim på inhysa dess installerat in i.