Solar Lighting för dammar

Solar Lighting för dammar

Lägga till dimension och elegans i en damm genom att utnyttja solens makt. Solar belysning för dammar fångar den fria energin från solen att skapa ljus hela natten. Mixa och matcha stilar av solar belysning för kreativa effekter runt din damm.

Underwater Lights

Länk nedsänkt belysning i vattentäta höljen till en solpanel som placeras i närheten av dammen. Bifoga underwater lights till botten eller sidor av dammen så de kan förflyttning av ytvatten, att lägga till ett element av djupet i dammen. Underwater lights finns i olika färger för extra effekt.

Flytande ljus

Flytande sol ljus har inbyggda fotoceller som kommer att fånga solens energi och slås på när mörkret faller. Dessa små lampor finns i en mängd olika former och storlekar. några ändra även färg för en bländande effekt på den dammens yta. Flytande soldrivna lampor är ett kostnadseffektivt sätt att accent en vatten-funktionen.

Spotlights

Dölja sol spotlights i marken och ställa upp dem lysa vertikalt eller horisontellt att belysa unika landskap funktioner runt dammen. Spotlights kan också belysa dammen vattenfall, vattenfall eller fontäner. Traditionellt ljusare än andra former av sol ljus, bör strålkastare reserveras för funktionen.

Överväganden

Sol dammen belysning kan se sin plats under dagen. Dölja armaturer så mycket som möjligt så att de smälter in med dagtid landskapet.