Södra tullen i landskapsplanering

Södra landskapsplanering framkallar runt värmen och luftfuktigheten av sydligt. Hem är ljust färgade, träd och blommor är torka resistenta, och ibland kan du undvika att använda gräs. Du använder ofta, småsten på framsidan, särskilt i strandområden. Denna design betonar användningen av södra frukter som persikor och apelsiner, vilket återspeglas i ljus, pastell färger i hemmet själv. I slutändan är det den heta solen som dikterar landskapsplanering i söder, där många platser som erbjuder skugga och skydd är normen i gården design.

Verandor

Södra landskapsplanering kan kretsa kring verandan, som är ofta stort och välkomnande. Hem är ofta av en ljus färg speglar det intensivt solljuset, och grönska är överallt. Verandan sig nästan kan agera som ett litet lusthus, och kan ge en välkomnande introduktion till hemmet. Verandor är utsmyckade träbearbetning är vanligt. Grönskan bör fungera som en komplimang till rationell geometriska utformningen av södra hem, baserat på neo-klassisk.

Främre varv

I den djupa södern, kan du undvara gräs och använda småsten eller kompost kring en gångväg. House färger är alltid ljus. De kan vara ljust grönt, blått eller gult, som avspeglar både värmen och den omgivande växtligheten. Hela ensemblen i landskapet bör ge en känsla av "oas" eller "skugga," ett skydd mot värmen.

Kontrast

Den neo-klassiska ordningen så typisk för södra bostäder är imponerande och stabil. Den är baserad runt skarpa linjer och vinklar, och är ofta buttressed av grekiska kolonner. Raka linjer och vinklar av typiska hem är utrustad med sådana träd som hundkäx och några låg liggande buskar. Det är ofta en bra idé till liggande med orange eller persika träd, och att använda blommor som azaleor som är resistenta mot torka. Kontrasten här är mellan raderna ordnad av huset och mycket vanligt blommande buskar, träd och blommor.

Andel

Det sydliga landskapet visar flera viktiga seder i design. Det första är huset skyddad av träd att hålla ut den heta solen. Grönskan är allestädes närvarande, men också beställas i en neo-klassisk stil. Det finns "linjer" eller träd eller buskar som är funktionella, men klart ordnade enligt mänskliga, inte naturligt, beställer. Den neo-klassiska utseendet inducerar kolumner, och detta kan imiteras i en skuggig trädgränsen. Träd är naturliga kolumner ståtlighet av en gammal södra herrgården kan förstoras med dem. Grönskan bör förgyller hemmet struktur.