Skötselråd för julstjärnor

Julstjärna, hemma i Mexiko, har blivit en traditionell växt som kan ses i många hem runt sportlov. Om du ger din julstjärna växt lite extra kärleksfull omsorg, kvar Julstjärnan ganska i flera veckor, och ibland flera månader. Om du är engagerad och villiga att sätta i lite extra tid under hela året, kan du kunna inducera din julstjärna blomma till en annan jul.

Instruktioner

•Placera din julstjärna där anläggningen kommer att utsättas för sex timmar ljus, indirekt solljus per dag. Placera inte anläggningen för nära till windows som kommer att heta under dagen eller kallt på natten.

•Sätt julstjärna i ett måttligt varma rum med dagstemperaturer mellan 60 och 70 grader Fahrenheit. Flytta Julstjärnan i ett svalare rum på natten, med temperaturer omkring 55 grader Fahrenheit.

•Pek jorden varje dag och vatten om ytan känns torr. Om Julstjärnan är insvept i folie, peta några hål i botten av folien så att överflödigt vatten kan rinna.

•Fertilize julstjärna varannan vecka, med en bra general-purpose flytande gödselmedel. Läs etiketten gödningsmedel för att bestämma doseringen för blommande växter.

•Minska vattna Julstjärnan efter den 1 April Låt jorden torka tills det är lite fuktigt. Låt inte växten vissnar. Placera Julstjärnan i en cool rum med temperaturer fortsätta fram till mitten av maj med ca 60 grader. Inte gödsla plantan under denna tid.

•Kapa skotten ner till cirka 4 inches och åter pot din julstjärna i en större kruka i mitten av maj. Använda en behållare med ett dräneringshål. Fyll behållaren med någon kommersiell krukväxtjord. Återuppta anläggningens normala vattning och gödsling schema.

•Flytta plantan utomhus i en skuggig plats i juni, sedan föra den tillbaka inomhus och placera den i indirekt, ljusa ljus i slutet av augusti. Nypa växten tillbaka innan du tar med den inomhus, lämnar tre eller fyra blad på varje skott. Fortsätt att vattna och gödsla plantan.

•Placera julstjärna i ett mörkt rum i början av oktober och lämna den till Thanksgiving. För att tvinga julstjärna att blomma till jul, bör rummet vara mörk mellan tidigt på kvällen och 08: 00 Vid behov täcka växten med en låda eller placera växten i en garderob under natten. Fortsätt att vattna och gödsla plantan som vanligt. För växten på Thanksgiving, och det ska blomma av jul.