Skillnaden mellan Faux trä persienner & trä persienner

Skillnaden mellan Faux trä persienner & trä persienner

Fönsterbehandlingar i ett fint inredda rum är som grädde på en kaka; den perfekta finishen. Trä persienner är ett populärt val för fönsterbehandlingar. De erbjuder en naturlig look till rum som erbjuder avskildhet och ljus kontroll. Men väljer du faux trä eller äkta trä? Vad är skillnaden? Är det någon skillnad. Denna information hjälper dig att avgöra vilket alternativ som är bäst för dig.

Kännetecken av äkta trä persienner

Äkta trä persienner visas alla drag av faktiska trä inklusive spannmål, mineraler och knop. Säden i trä blind är samma som den naturliga säd i träd. Varje blind är annorlunda på grund av unikitet med träfibrerna. Äkta trä persienner visar också mineralfyndigheter och knutar som bildar på baserna av grenar. Äkta trä persienner bör rengöras med en mjuk trasa eller dammvippa och aldrig bör blötläggas i vatten eftersom detta kommer att orsaka dem att tänja och böja. Behandla din trä persienner samma som din vackra träslag.

Kännetecken av Faux trä persienner

Faux trä persienner är gjorda av PVC och en kombination av konstgjorda material och trä partiklar. Dessa persienner finns i en mängd olika färger, texturer och fläckar. Faux trä persienner är idealiska för extrema klimat eftersom de flesta tillverkare producerar warp-resistenta mörkarna. Faux trä persienner nu också möta CPSC barnsäkerhet riktlinjer.

Det bästa alternativet

Faux trä mörkarna är ett billigt alternativ till äkta trä persienner medan äkta trä persienner är robustare och väga tyngre än faux trä persienner. Så om mörkarna kommer att hävas regelbundet, skulle faux trä persienner vara ett bättre alternativ. Äkta trä persienner ger också klass och elegans till rum. Faux trä mörkarna är i slutändan en jämförbar, pengar att spara alternativ jämfört med äkta trä persienner.