Självhäftande fönsterbehandlingar

Självhäftande fönsterbehandlingar

Även mini-persienner, roman nyanser och draperier är de vanligaste fönster behandlingarna, finns det andra alternativ. Svårt att få plats windows kan enkelt behandlas med dekorativa självhäftande film att hålla ut ljuset och lägga stil till ett rum. Målat glas filmer efterlikna utseendet på dyra glasmålningar utan en dyr investering. Vissa självhäftande fönsterbehandlingar hjälpa husägare spara energi under hela året.

Svårt att passa Windows

Vissa hem har obekväma, märkligt formade fönster som standard mörkar och nyanser inte passar. Cut-till-storlek dekorativa fönsterfilmer följa någon storlek fönster. De kan användas för att blockera ljus eller lägga till ett frostat, dekorativa utseende i ett rum. Fönsterfilmer är ofta genomskinliga, vilket gör att lite ljus passera samtidigt fortfarande lägga sekretess. De finns i ett brett spektrum av mönster inklusive moderna, geometriska bilder, spetsar mönster och blommiga mönster. Fönsterfilmer är också bra för att lägga till sekretess i franska dörrar och glaspaneler. Försök att skapa ett intressant utseende genom omväxlande behandlade och obehandlade fönsterrutor på en dörr eller multi-rutan fönster.

Målat glas alternativ

Målat glas behandlingar lägga instant elegans till ett utrymme men de kan vara mycket dyrt och tidskrävande att lägga till den genomsnittliga hem. Självhäftande fönsterfilmer är tillgängliga i tre dimensionell fönster cling med målat glasdesign. Som traditionella målat glas har mönster svart carning linjer för att skapa en sann-till-liv look. Målat glas filmer finns i flera mönster och färger och kan anpassas för att passa ett hem design.

Energisparande Film

Förutom att tillhandahålla dekorativa alternativa behandlingar, kan självhäftande fönsterfilmer hjälpa husägare spara energi. Bostäder fönsterfilmer blockera upp till 95 procent av ultravioletta strålar, enligt katalogen förbättringar. Ultravioletta strålar strömmande in i ett hem genom Fönstren är kopplade till blekning mattor, gardiner och möbler. Att lägga bostäder filmer till fönstret kan förebygga vissa blekning. Dessutom att filmar förhindra förlusten av värme och kyla energi genom fönstren. Värme och kyla kan stiga som varm luft flyr på vintern och sval luft värms av streaming solen på sommaren.