Silikonverktyg fogtätning

Silikonverktyg fogtätning

När du arbetar med effektiv silikon fogtätning verktyg, är ditt projekt mycket mer av ett nöje än en syssla. Investeringen är värt att använda silikon tätning är ett enkelt sätt att förbättra värdet av ditt hem. Det kan också hjälpa dig att spara pengar på dina elräkningar året runt. Detta lim är en flexibel fogmassa används för att fylla luckor runt Fönstren, limma kakel och täta läckor i metall VVS fixtures. Tillämpa den med rätt drevning verktyg kan förbättra din attityd och produktivitet, och åstadkomma de chokladbrun, renaste resultat.

Spackel

Även om detta verktyg är ganska enkel, kan det avgöra om din fogtätning ansträngningar kommer att vara en framgång. En spackel kan förbereda området runt ett fönster innan de tillämpar silikon täta. Silikon kommer inte följa en målad på yta och en spackel kan effektivt ta bort alla spår av den. Detta är användbart när du förbereder ett fönster för att försegla. Efter att färgen runt området skrotas bort, kan det torkas torra med engångsduk ta bort löst skräp och absorbera fukt.

Bead täta Remover

Som ett spackel är täta removers verktyg som tar bort överflödigt täta som har blivit härdade på ytor. Men är detta verktyg utformat med en vinklad spets ta täta mellan plattor utan att repa dem bättre. En pärla täta remover kan också användas som en ytbehandling för att ta bort delar av överblivna täta. För precision i trimning av överskjutande täta, kan spets storlekarna varierar från 1/8 till 1/2 tum köpas separat.

Skelett ram täta pistol

En skeletal ram täta pistol rymmer en standard 10 till 10,1 vätska oz. tub av täta. Rör köps separat och en kommer att passa väl i verktygets ram. Detta verktyg är för att frigöra en mer även silikon distribution från röret. Täta dispenserats när spaken på pistolen är drog och hålls tillbaka.

För att ladda en skelett ram täta pistol, dra ut kolven handtaget och sedan glida täta röret kassetten på plats. Tryck kolven hantera i och sedan dra spaken tills du hör att det klickar på plats. Avskuren spets i 45 graders vinkel och sedan använda en liten avslutande spik punktera en öppning i röret att öppna den. Förslut röret öppna när inte i använda.

Efterbehandling Tool Kit

Fogtätning efterbehandling tool kit kan innehålla mössor för att hålla limmet inuti röret fräschare, längre; en täta utjämning för att ta bort knölar rätt efter använder täta; och en clip-on apparaten för att fästa den till en täta pistol. Denna typ av uppsättning är en bekväm arrangör som hjälper dig hålla några verktyg som används ofta inom räckhåll när du arbetar med ett projekt.