Schlage lås reparationsdelar

Schlage lås reparationsdelar

Schlage har varit en stor tillverkare av låsanordningar för 90 år, enligt företagsprofil. Alla låsning produkter som tillverkats av Schlage har en instruktion och installation manual som listar artikelnummer för reservdelar för varje enhet. Det är billigare att ersätta den skadade delen av en Schlage låsa än det är att ersätta hela församlingen.

Trimma församling

Trim montering av Schlage lås är inre delar av enheten. Varje modell eller Schlage produkttyp har varje enskild del i servicehandboken som medföljer produkten. Bestämma vilken del är fel eller skadade och beställa som reservdel att rätta till problemet.

Knopp eller spaken församling

Knopp eller spak församlingen är handtaget av en Schlage låsanordning. Handtagen finns i olika utföranden, som georgiska, Levron eller bana. Om handtaget är skadad på ett Schlage lås, bestämma vilken design det är och beställer en ersättare handtag. Du måste också veta vilken typ av finish knopp församlingen har. Schlage lås har smide, mässing eller rostfritt stål finish.

Lås

Spärr av en Schlage låsa är en enhet eller del. Företaget erbjuder en död spärren, våren spärren eller rabbeted spärr med strike plate, så måste du veta vilken typ din Schlage lock använder innan du beställer en spärr.

Strejker

Strike plattan på en Schlage låsa är den del som fäster på dörrkarmen. Strike skyltar kommer med räta hörn och runda hörn samt olika storlekar och former. Servicehandboken berättar du längden och storleken på tallriken särskilt strejk.

Cylinder

Cylindern på ett Schlage lås är del där du sätter nyckeln till låsa eller låsa upp handtaget. Varje cylinder sammansättning skiljer sig genom typ lås. Cylindern är en precision enhet med snäva toleranser, så beställer rätt cylindern är ett viktigt vid reparation Schlage lås. Du kan beställa enskilda delar av cylindern, men om du inte har erfarenhet som en låssmed, är det bäst att beställa hela cylindern montering.