Sätt att rengöra en diskbänk avlopp med vinäger & Soda

Sätt att rengöra en diskbänk avlopp med vinäger & Soda

En ren diskbänk är en glad diskho. Du kan tvätta grönsaker eller ger din middag disk i diskhon, men att hålla det rent är viktigt. Förbereda mat i diskhon kräver ordentlig sanitet. Med hjälp av icke-slipande naturliga ingredienser såsom vinäger och bakpulver kan hålla din diskbänk ren och ditt avlopp unclogged. Inte gå till diskbänken kan sprida bakterier och orsaka sjukdom för dig och dina nära och kära.

Bakpulver

Hitta bakpulver på någon affär. Bakpulver är ett säkert sätt att rengöra. Det används som en skur pulver för kök och badrum ytor. Du kan också fräscha upp din diskbänk av hälla två matskedar soda och varmt vatten i avloppet. För att rengöra ytan av avlopp, försiktigt strö bakpulver på ytan. Använda en blöt handduk och rengör ytan.

Vinäger

Vinäger är en annan naturlig produkt att rengöra vasken och dränera. Du kan köpa en flaska destillerat ättika på någon butik. Ättika dödar bakterier, bakterier och mögel. Att vara miljömässigt rent och billigare än de flesta rengöringsmedel, kan använda ättika spara pengar och miljö. Häll en varm kopp ättika i avloppet. Låt sitta i ca fem minuter. Slutligen kör varmt vatten i avloppet.

Bakpulver och ättika

Det mest effektiva sättet att rengöra en länsvatten och hålla den öppen är genom att kombinera de två produkterna för dubbla effekten. Kombinerar både bakpulver och vinäger är säkert jämfört med farliga kemikalier. Och i en knipa, det är ett bra sätt att rensa vasken. Starta genom att placera en 3/4 kopp torrt bakpulver i avloppet. Häll en halv kopp ättika i avloppet. Täcka med en plugg eller trasa. Kombinationen bör orsaka en reaktion som kommer att fungera som en typ av "volcano." Genom att täcka avloppet, håller du innehållet i avloppet. Låt lösningen sitta i 30 minuter. Det sista steget är att hälla varmt vatten i avloppet att rensa ut alla rester.