Sätt att minska användningen av plastpåsar

Plastpåsar är svåra att ignorera att veta att de är skadliga för miljön. Med varje shopping eller livsmedelsbutiker resa kan vi få mer plast påsar hem, bara för att inte veta vad till gör med dem efteråt. Förutom att använda plastpåsar som skräp kan liners kan vi minska användningen av återvinning, eller använda andra metoder för att få hem inköpta matvaror.

Återanvända plastpåsar

Det enklaste sättet att minska användningen av plastpåsar är att återvinna de redan i ditt hem. I stället för att ta hem nya matvaror från en shopping resa bara tar de redan i huset, och har livsmedelsaffär bagger placera nyligen inköpta artiklar i de återvunna påsarna. Med varje resa ta befintliga plastpåsar med dig, och använda samma idé för andra shoppingresor som shopping för skolmaterial eller kläder.

Med kartonger för Shopping

Partihandel butiker som Sam's Club ger inte deras shoppare med matkassar, men kartonger finns på kassan raderna för inköpta artiklar. Samma idé kan användas i vanliga livsmedelsbutiker genom att ta din egen kartong längs. När artiklarna har betalats, placera dem i kartong och sätta boxen i en kundvagn. Placera din kartong med matvaror i bilen och helt skära ned på plastpåse användning.

Med hjälp av tygpåsar

Duk påsar blir trendiga i den gröna levande rörelse. En tygpåse shopping kan återanvändas om och om igen, och kan tas längs för en shoppingtur. Istället för att betala för en tygpåse shopping kan du göra dig själv genom att återanvända ett gammalt lakan, gardiner eller tyg köpt från en sparsamhet butik. Morsbags.com erbjuder utskrivbara mönster och instruktioner om hur du gör din egen, helt återvunnet och återanvändbar shopping väska.