Sammansatta däck färger

Sammansatta däck färger

Sammansatta inplankning, vanligen skapas genom att kombinera återvunnen polyetenplast och wood fibrer eller sågspån, ger en långvarig, livskraftiga alternativ till traditionella trä trall. Med flera varumärken som finns tillgängliga från många återförsäljare och bygga leverans butiker över hela landet, kan det vara svårt att välja vilken som ska bygga ditt däck med. Som med många designprojekt, först bestämma den huvudsakliga färgen på dina däck kommer att vara och arbeta därifrån, att välja ett varumärke och leverantör efter färgen.

Trex

Trex komposit trall finns i en mängd olika färger. Fokuserar på trä finkornig färgtoner, erbjuds varje färg i en väderbitna och unweathered version som passar dina behov. Dessutom finns det tre olika färg fodrar erbjuds av Trex, ger ett bredare spektrum av möjligheter. Trex accenter är tillgänglig i sadeln, Madeira, Woodland Brown och Winchester grå. Trex konturer följer noggrant dessa färger, med den enda skillnaden är att skogsmark Brown inte erbjuds i denna stil. Trex Brasilia erbjuder lyxiga färger, som slipas enligt Amber, Cayenne och Espresso.

Vintergröna trall

Vintergröna Decking erbjuder sammansatt trall i trä-tonade färger samt färger som visas i den naturliga miljön, vilket ger dig ett brett utbud att välja mellan. I de två färg raderna finns det nio nyanser av sammansatta trall. Den klassiska kollektionen består av Redwood, ceder, vittrade trä, Cape Cod grå och skog grön. Vibrance insamling, har å andra sidan, rikare färger som Golden Oak, körsbär trä, åska grå och rustika Björk.

Timmer Tech

Timmer Tech har en mängd olika färger för att skapa sammansatta däcket på din fantasi. Baserat på färger som finns i naturen, är det möjligt att använda virke Tech för att skapa en övergångsperiod område från utomhus till den inomhus. Tech sammansatta trallvirke finns i följande färger: Mountain ceder, River Rock, Sand Ridge, öknen brons, rustika Bark, rosenträ, Teak, valnöt, ceder, grå och Redwood. Dessa finns hos återförsäljare över hela landet.

Fiberon

Fiberon sammansatta trall strävar efter att möta färgen behoven av alla, med fyra linjer att välja mellan. Den låg-underhåll horisonten prydnad finns i Rosewood, Ipe, Sand, tegel, brons och skiffer, medan tropikerna samlingen kommer i Jatoba och mahogny. Premium korn trall med den naturliga trä toner av drivved grå, toskanska valnöt och sandelträ, liksom grå, brun och Cedar färgerna på den professionella prydnad.