Säkra sätt att stötta upp en kortlek

Säkra sätt att stötta upp en kortlek

Däck med hängande styrelser, splittra eller sprickbildning stöd inlägg och lös betong fundament alla kräver omedelbar uppmärksamhet och reparation. Med hjälp av ett säkert sätt att stötta kan upp en lutar eller skadade däck förhindra allvarlig skada eller skada i ditt hem. Några av dessa metoder kan ge en permanent fix, medan andra bör endast användas som tillfälliga åtgärder, tills mer grundliga reparationer kan göras.

Använd ett starkt fästelement

Däck fäst på utsidan av ditt hem med naglar, oavsett hur länge de är, kommer att långsamt dra bort från väggen och risken för däck kollaps kommer stiga varje år, säger North American däck och räcke Association. Om dina däck börjar luta eller dra bort från där den är fäst till ditt hem, storlek det säkraste sättet att stötta upp det är att installera korrekt bultar. Nuvarande fästen behöver inte tas bort, men de nya bultarna bör läggas runt ursprungliga fästen. Andra viktbärande delar av strukturen, som bjälklag och stöd inlägg, bör kompletteras med bultar om de börjar lossna från däck.

Ersätta de betong fundament

Sprickor och skador på betong fundament kan det däcket stöd inlägg för att flytta, vilket leder till en lutande eller hängande däck. Hem tillägg Plus webbplatsen anges att när en konkret sidfot dåligt skadas av frost böljande eller andra frågor, det bör tas bort och ersättas. Hälla mer konkret på sidfoten är inte ett säkert sätt att stötta upp dina däck eftersom sprickor kommer att snabbt sprida sig till det nya materialet. Däcket måste vara kapade upp så gamla betongen kan delas med en slägga innan färsk betong hälls.

Runka och mellanlägg

Om dina däck foundation från block som sitter på marken i stället för tjänster och hällde betong, kan det vara hängande och skiftande på grund av instabilitet under grunden. Däck som är fortfarande intakt och stabila kan repareras med shims, enligt den kanadensiska hem Workshop. Du måste använda en house jack för att lyfta varje hängande eller skiftande område av däcket och sedan installera tryckimpregnerat trä brädor mellan däck och stiftelse block. Att få dina däck även dessa metoden kan ta flera justeringar. Detta är ett säkert sätt att stötta upp en hängande däck, det är inte en permanent lösning och däck kommer att fortsätta att flytta tills du ersätter de stiftelse block.

Shore reglarna

Ruttnande och splittra däck bjälklag kan orsaka allvarlig skada för en gäst om ett avsnitt av däcket plötsligt droppar från under dem. Shoring upp en skadad reglar är endast säker om rötan är begränsad och andra reglarna är i gott skick, säger DIY råd. Stöder reglar med en bit 2-gånger-4 tums timmer, och installera timmer skenor på båda sidor av reglar att säkra det ruttna eller spruckna. Den samma virke bör användas för den skena som användes för den ursprungliga reglar.