Säkerhet Pool Cover Installation Tips

Säkerhet Pool Cover Installation Tips

Många poolöverdrag är designade att hålla löv och annat skräp ur din pool, eller att värma poolen av fångstmetoder värme som vill fly från vattnet. Dessa poolöverdrag är inte avsedda att bo om ett barn eller en vuxen faller på dem och kan kväva eller dränka alla som blir instängd om de ger sätt i poolen. Säkerhet poolöverdrag förhindra detta men måste installeras korrekt för att göra detta.

Mäta poolen

Oavsett om din pool är en vanlig rektangulär form, rundade eller har en fri form disposition, ta noggranna mätningar att säkerställa en säkerhet poolskydd passar säkert, säger North East Pool Store. Om pool säkerhetskåpan är för stor, kan det inte vara något säkrare än en vanlig poolskydd. När locket är för liten, täcker det inte allt vatten. Säkerhet poolöverdrag måste också överlappa kanten av poolen med ett visst belopp som skiljer sig från det för andra sorter, så kolla med tillverkaren om krävs överlappningen innan du slutför din beställning för en viss storlek.

Ren poolen först

Säkerhet poolöverdrag kan tas bort när de installeras när vintern är över och du är redo att använda poolen igen. Innan du installerar pool säkerhetskåpan antingen första gången eller för säsongen, den våta huvud Media webbplatsen rekommenderar rengöring poolen grundligt. Dessutom bör poolen tömmas minst ett par inches för att förhindra det från överfyllda medan locket är på. Välj en mesh modell om ditt område har tung snö eller regn faller under lågsäsongen och du inte vill ta bort vattnet manuellt för att förhindra att omslaget rippning.

Borra hål försiktigt

Borra hål för ankare bultarna som gör en säkerhet pool täcka så säker är mycket lättare i en trä pooldäcket än i betong säger Ron Hazelton, men kräver båda liknande överväganden. Hål måste borras på den exakta platsen där pool cover band ändarna eller locket kommer inte att förbli spända. Borra hål i betong skapar ett fint damm som kommer att irritera lungorna vid inandning, så en mask rekommenderas.

Kolla fjädrarna

I hålen du borra i din pool surround eller däck, infogas en mässing hölje som innehåller en hög spänning fjädrar. Säkerhet pool cover band är kopplade till dessa ankare och våren skapar den spänning som håller barn och husdjur från att bli instängd i en sjunkande poolskydd. När poolskyddet har kopplats till dessa ankare, kontrollera Ameri-märkesvaror staterna, förlängningen av fjädrar att verifiera att de alla har lika tryck från styvhet av locket. Alla fjädrar bör förlängas med minst 50 procent av deras totala längd.