Säker rost borttagning Tips

Ta bort rost är en gemensam hushåll ackorden. Många typer av material bildar rost fläckar. Apparater, badrum och kök kakel, utemöbler och tyger är bara några av de saker som får rostiga över tiden. I de flesta fall, rost former när ett objekt är frekvent kontakt med fukt. De flesta kommersiella rost removers innehåller giftiga ämnen, men det finns andra sätt att ta bort rost säkert utan skador på människor eller egendom.

Användning huskurer

En av de säkraste sätten att ta bort rost är med huskurer. Du kan hitta nödvändiga ingredienser direkt i ditt kök eller badrum. Objekt som limejuice, citronsaft, salt, bakpulver och ättika är bara några av de vanliga hushållsprodukter som kan ta bort rost. Tillämpa vinäger till rust bryter ner. En pasta gjord av limejuice och salt eller citronsaft och bakpulver är en effektiv rost remover, enligt webbplatsen jorden lätt.

Använd skyddsutrustning

Att skydda händerna och förhindra brännskador, bära handskar eller gummi vid hantering av kommersiella rost removers. Den mest effektiva och snabbaste verkande rost removers är också den mest giftiga. Därför bära en ansiktsmask för att inte andas in för många av rök. Många kommersiella rost removers använda fosforsyra, oxalsyra eller saltsyra som huvudingrediens.

Öppna fönster och dörrar

Eftersom rost removers har starka syror, är det viktigt att ha gott om ventilation när du använder dessa produkter. Lämnar garaget eller skjul dörr öppen. Också öppna ett fönster nära rengöringsdelen ha luft cirkulerar.

Följ anvisningar

När du använder någon rost remover, vara säker på att läsa och följa anvisningarna på etiketten. Applicera den rost remover endast på material rekommenderas av produktens etikett. Använda den föreslagna mängden rost remover för att skära ned på rök. Också lämna den rost remover för den föreskrivna tid. Sanering bör också göras enligt instruktionerna.

Hålla husdjur och barn bort

Innan du börjar rost-borttagningsprocessen måste göra vissa husdjur och barn är ur vägen. Du måste hitta det bästa sättet att få ventilation men också förhindra husdjur och barn från vandring till arbetsområdet.