Saker för däck

När du lägger till utrymme i ditt hem, kan ett däck vara ett kostnadseffektivt alternativ. För vissa villaägare gör att det tillåter dem att ta i det grönskande landskapet i sin bakgård faktiskt det perfekt tillägg. Dock kan möblera ett däck och lägga till tillbehör ibland vara förvirrande eftersom det är en utomhus och ett rum i hemmet. Om du är osäker på vilka artiklar du vill lägga till i dina däck att göra den mer attraktiv och användbar, överväga de primära verksamhet som din familj planerar att använda utrymmet för och planera därefter.

Möbler

Som en förlängning av ditt hem, kan ett däck utformas på samma sätt som alla rum i ditt hus. Som ett resultat, bör det första stället att starta när du inreder utrymmet möbler. Beroende på det utseendet som du föredrar, kan du välja Däcksmöbler av trä, smide, gjuten aluminium, plast eller rotting. När man tittar på stil, ta referenser från ditt hem arkitekturen att avgöra bästa leta efter möbler. En modern hem ser bäst med ett däck utrustade med möbler att funktioner snygga, rena linjer medan en stuga stil hem par väl med möbler i rustik stil. Ett bord och stolar som är en bra investering eftersom det gör att du kan äta utomhus under de varma månaderna. Dessutom kan du lägga till solstolar eller en liten loveseat skapa en sittgrupp.

Grill

Grillning är ett vanligt sätt att fira under de varma månaderna, så om du planerar att göra en hel del underhållande på dina däck, en grill är ett måste för att göra hamburgare, korv, biffar och andra livsmedel. Du har många olika typer av grillar att välja mellan, inklusive traditionella kol, gas och infraröd, beroende på smak som du föredrar för din mat eftersom träkol förmedlar en rökig smak till maten som andra stilar inte. Vissa grillar har ytterligare funktioner, som bifogade brännare eller inbyggda kylskåp, så att du kan anpassa grillen för att passa dina behov.

Swing

Lägg till en rolig, land-liknande känsla i dina däck, lägga till en gunga. Som Däcksmöbler, gungor finns i olika material som trä, metall och vinyl. Några är också tygklädda för en mer dekorativa utseende. Du kan välja en fristående swing enhet, eller välja en stil som gör att du kan hänga den från reglarna i dina däck tak. Båda stilarna kan du njuta av sval sommar bris och ge en idealisk plats för att läsa en bok eller umgås med en älskad.

Ljus

Lägga till ljus till dina däck kan du använda utrymmet även efter solen går ner. Du har en mängd olika stilar att välja på så du kan styra ljusspridning. Efter cap lampor kan du placera större ljus på toppen av din däck räcke att kasta ljus på bordet nivå. För att lägga ljus på marknivå, Använd post bas lampor längst ned i ditt räcke så att gästerna kan se där de går på natten. Lyktor och bloss-stil lampor kan lägga till en rolig ser till din däck och ger en mer dekorativa utseende. För en nyckfull titt, kan du även Linda färgade sträng ljus runt dina däck räcke och inlägg för en festlig, party-liknande atmosfär.