Saker att göra med en Mini Maglite

Saker att göra med en Mini Maglite

Mini-Maglites är mycket praktiskt att ha tillgång till runt huset för olika hem reparationer och slumpmässig situationer. de är små, effektiva i hur mycket ljus de producerar och använder inte många batterier. Emot den stora tunga och skrymmande Maglite---lång metall av ficklampor vi har blivit vana vid att se poliser bär---mini-Maglites kan passa in i verktyget bälte, en handväska eller ficka av dina jeans. Detta gör att dessa små men pålitlig ficklampor som ska användas för vardagliga saker och även personliga underhållning.

Kontrollera din motor, i mörkret

Säga, till exempel din bil går sönder på sidan av vägen på natten och du vill titta på motorn för att se om du kan lista ut vad som är fel utan att behöva ringa en bärgningsbil. Mini-Maglite kan hållas i munnen medan du kontrollera motorn med händerna eller tejpad till brädden av en ball mössa, ger ljus där allt du ser ut. Detta kan självklart användas i någon av dessa situationer där du befinner dig i mörkret behöver händerna fria, men de är förhoppningsvis inte alltför vanligt. Bättre att ha en mini-Maglite och inte behöver det än behöver en och inte har det.

3 dimensionell Shadow Puppets

Med flera Mini-Maglites, kan cool grafik göras med bara rött och blått cellofan och några 3D-glasögon. Svepa en glödlampa med röd cellofan och andra glödlampan med blå, och sedan hitta eller göra några 3D-glasögon med en lins röd och det andra objektivet blå, på lamporna. Lamporna kommer att kasta röd och blå skuggor, som kommer att skapa 3D-bilder när sett genom glas.

Skapa en annan ficklampa

Genom att skruva upp i Mini-Maglite, som du kan göra med händerna, kan du enkelt ersätta ficklampa glödlampa med en lysdiod. LED-lampor hetta inte upp så snabbt som andra lökar och därför gå inte ut så ofta. De är också ljusare och ljuset skiljer sig inte så snabbt, att skapa en mer intensiv spotlight balk, som är mer användbart för vissa situationer när du kan behöva den Mini-Maglite.