Röda blommor och deras namn

Röda blommor och deras namn

Scarlet, crimson, vermilion... är alla namn för en av de mest energiska nyanserna i färghjulet. Röda blommor lägga livfullhet och spänning till hem landskap eller inredning. Röda rosor och röda nejlikor har onekligen romantiska övertoner. På några förskolor, kan du hitta höga röda blommor, små röda blommor, röda blommande groundcover och mer. Alla har ett intressant namn alla sina egna.

Temyntor

Temyntor är en taggiga utseende blomma vars kronblad är faktiskt formade som rör. Anläggningen finns i rött, som samt vit och rosa. Denna växt lockar inte bara fjärilar, men bin och även kolibrier. Temyntor benämns också som wild bergamott, horsemint och Oswego te. I själva verket rapporterar National Gardening Association, kan du göra te ur denna växter blommor och blad. Dessa växter kan växa så högt som 4 fötter och blommar i de sista dagarna av sommaren. Anläggningen har villkor allt från full sol till lätt skugga och föredrar väldränerad jord. Du kan hitta temyntor arter som kommer att växa bra i fuktiga jordar.

Columbine

Columbine är relativt lätt att växa perenn född till Nordamerika, Asien och Europa. Även känd som farmors motorhuven, det visar klockformade blommor och lacy utseende blad och kan nå en höjd av så mycket som 20 inches. Akleja blommar från slutet av våren i början av sommaren, men individväxterna bor i endast två eller tre år. Det lockar också kolibrier. För bästa resultat, säger station din columbine växter "i full sol och väldränerad, näringsrik jord," National Gardening Association.

Vallmo

När du tänker på vallmo, rött är färgen som vanligtvis dyker upp. Dessa blommor är låg-underhåll, och, enligt National Gardening Association, även rådjur resistenta. De blommar från slutet av våren i början av sommaren och har stora blommor som kan nå 6 inches i diameter. Stjälkarna kan uppnå en höjd av 4 fötter. Om somrarna är varma i ditt område, kanske inte din trädgård ett bra hem för vallmo. Efter vallmo blommor går det vilande, så du behöver bara att vattna den torka villkor. Bladen på växten börja växa igen i höst och bo grönt under vinterhalvåret. Du kan lämna din vallmo utomhus under frusna vintrar. Gäller upp till 6 inches av kompost, som torkade kvistar och blad, när jorden har fryst.