Röd & svart utomhus Ant problem hem botemedel

Röd & svart utomhus Ant problem hem botemedel

Snickare myror är en svart och röd myra att bygga stora och omfattande kolonier utomhus. De söker trä för att bygga bon, vilket ofta leder till allvarliga skador om en byggnad eller anläggning är inblandad. Fukt, speciellt fuktigt trä, är en primär lockbete till denna myra. Utrota denna myra kräver överläggning och uthållighet. I de flesta fall, kan husägare åtgärda situationen och hålla dessa produktiv insekter under kontroll.

Leta upp Bon

Snickare ant populationer kan nå in i tusentals. Ofta byggs omfattande nätverk för att stödja den största kolonin. Att hitta alla delar av kolonin är viktigt för att få kontroll. Den bästa tiden att göra en sökning är i sent på eftermiddagen eller kvällen när snickare myror tenderar att vara mest aktiva. Högar av sågspån-liknande avfall är en indikation på att en koloni finns i närheten. Uppmärksamma skogsområden, särskilt de som drar till sig fukt, som möjligt ant Bon. Snickare myror skapar ofta lösare, mindre enhetlig stigar än andra myror. Vara noggrann i ditt tillvägagångssätt. den genomsnittliga trädgården kan hysa upp till 20 satellit kolonier.

Bete

Som med de flesta myror, kontrollera snickare myran är bäst gjort med bete. Snickare myror i allmänhet föredrar en söt bete. En enkel hemmagjord recept innebär upplösning 2 teskedar borsyra i 1/4 kopp varmt vatten och lägga till 1 kopp majssirap. Placera betet inuti kapsyler eller liknande låg behållare. Hålla den fuktig genom att lägga till en liten mängd vatten varje dag. Det är bäst att börja använda betet genom första att locka myrorna till ett giftfritt livsmedelskälla som en socker-mjölk lösning. När myrorna har fastställt denna mat källa kan ersätta godartad bete med formeln som borsyra. Denna typ av bete är långsam agerar, ger scouten ant tillräcklig tid att få betet tillbaka till drottningen och resten av kolonin. Avstå från besprutning eller döda synliga myror; de är din bundsförvant när baiting hela boet. Bete måste övervakas för användning och ersättas som behövs. En märkbar förändring kan ta upp till 6 veckor. Var försiktig med placering och hålla beten ur vägen för barn och husdjur.

Torkmedel damm

Tillämpa ett torkmedel damm direkt i alla synliga Bon kommer att påskynda eliminering processen. Elfving har låg toxicitet och effektiv förutsatt det fortfarande torra. Fuktabsorbenter döda myrorna genom att bryta ner de insekter fukt-behålla kroppen lager. Myror så småningom torkar ut, eller desiccate. Bära en mask när du använder torkmedel damm, eftersom inandning kan leda till lungcancer irritation.

Ta bort häckande platser

För att förhindra framtida angrepp, är det nödvändigt att ta bort boplatser som möjligt. Detta inkluderar att ta bort trä stubbar, eliminera fuktiga förhållanden och ersätta murket trä. Trimma träd och grenar att begränsa tillgången till trä. Hålla wood högarna över marken eller otillgängliga. Adress dränering problem och läckor. Lokalisera källor till hög fukt och öka luftcirkulationen. Hålla kompost till ett minimum där bon kan bosätta. Kom ihåg att fullständig utrotning är osannolikt. I stället strävar efter att styra problemet.