Resurfacing betongblock väggar

Resurfacing betongblock väggar

Om betong block på utsidan av ditt hus eller en trädgårdsmur ser lite sämre för slitage, du kan dyka upp igen på väggen för att ge det en mer klar och fräsch look. Betongvägg reparation och renovering görs i princip på samma sätt som alla andra konkreta reparation eller renovering utom du behöver en murslev. För bästa resultat, med en konkret resurfacer som är särskilt avsett för användning på väggar.

Instruktioner

•Ta bort alla färger eller tätningsmedel från ytan av betongen. Använd en hård borste borste att skrubba och skrapa bort all lös bitar av betong. Spraya ytan med vatten för att avlägsna eventuella överskott smuts. Låt det torka.

•Använd konkreta reparation täta och en konkret lapp förening att reparera sprickor, hål eller gropar i ytan av betongen. Använd en spackel eller efterbehandling murslev att plana ut större patch jobb, så lappen är plan och spola med resten av betongytan.

•Mix de konkreta resurfacer per tillverkarens anvisningar. Spraya på väggen med bara tillräckligt med vatten för att fukta ytan. Detta hjälper resurfacer följer väggen.

•Placera några av de konkreta resurfacing blandningen på din avslutande murslev. Sprida blandningen på väggen cirka 1/8-tums tjock, flyttar från botten av väggen upp och driver betong upp. Upprepa processen tills du har täckt hela väggen.

•Let betongen torka och bota helt per tillverkarens anvisningar.

Tips & varningar

  • Se till att det inte kommer regna innan du börjar ditt projekt. För bästa resultat bör dyka upp igen din betongvägg på en dag där temperaturen är mellan 70 och 75 grader F och luftfuktigheten är låg.