Rengöring en dusch Stall golv

Rengöring en dusch Stall golv

Hushållsprodukter som skålen rengöringsmedel, vinäger och bakpulver är idealiska för att hålla duschen blanka och rena. De flesta dusch stall golven är gjorda av glasfiber eller kakel. Att veta golvets material är nödvändigt för att välja den lämpliga rengöringsmedel.

Rengöringsmetoder

När rengöring en glasfiber dusch golv, Mrs Clean USA hemsida rekommenderas en grundläggande diskmedel rengöringsmedel. Dollarn bår webbsidan rekommenderar också använda schampo och bar tvål. Blanda tvål och vatten och torka med en repfri rengöring pad. För klinkergolv, tillåta tvättmedel att sitta på golvet i ungefär tre timmar innan torka ren.

Att ta bort mögel och hårt vatten

Mögel uppstår vanligen i fuktig, våt villkoren för en dusch. Använda väteperoxid eller klor blekmedel för att ta bort mögel, rekommenderar Mrs Clean USA hemsida. Ta bort hårt vattenfläckar med en pasta gjord på vinäger och bakpulver.

Regelbundet underhåll

Enligt webbplatsen Dollar bår kan regelbundet underhåll förhindra att djupt rengöra dusch golv. Fyll en sprayflaska med ättika och spraya på golvet dagligen. Låt det torka för att hålla dusch golv blanka och rena.