Rengöring av vit plast utemöbler

Borsta bort smuts

Vita utemöbler ser bra ut när du först köper den. Det är slitstarkt och tål hårda väderförhållanden. Emellertid, om den lämnas utanför, det kan bli smutsig och grådaskig. Det första steget i rengöring din vita utemöbler är att borsta bort all smuts du kan. Använd en hand borste eller en kvast med borst av någon stelhet (även om mjukare borst kan tillåta dig att få in fler sprickor). Börja högst upp och arbeta nedåt, att noggrant avlägsna smuts, spindelnät och buggar.

Tvätt

Nästa steg i rengöring din vita utemöbler är att skölja ner. Skapa en lösning av 1 dl ättika i 1 gallon vatten med en matsked eller två av skålen tvätt flytande. Doppa en svamp eller trasa (microfiber handdukar fungerar bra) i lösning och frikostigt våta möblerna. Skrubba möblerna ner bra, koncentrera sig på områden som är särskilt smutsig. Du kan lägga till lite blekmedel i vattnet om du vill bleka möblerna, men tänk att blekmedel kan göra plast sprött och även gula det över tid så Använd det med försiktighet. Skölj din möbel väl och låt den lufttorka eller torka med en handduk.

Sista utväg

Om dina utemöbler är fortfarande smutsig, kan du använda en Mr ren magi suddgummi för att avsluta jobbet. Våt eraser svampen och skrubba fläckarna på möbler som fortfarande grådaskig eller smutsig. Se till att bära handskar om du kommer att använda radera svampen under en lång tid. Även om dessa svampar är relativt mild, de kan bli irriterande när huden är i kontakt med dem för utökad gånger. Efter dina möbler är rena, se till att skölja den väl och antingen tillåta det att luften torr eller torka med en handduk.