Ren tyg fönster behandling idéer

Ren tyg fönster behandling idéer

Skira tyger lämpar sig för eleganta fönsterbehandlingar som ger en lite privatliv men ändå släppa in mycket solljus. Det fina tyget kan bestå av naturliga eller konstgjorda fibrer. Så länge som du kan se igenom pjäsen, betraktas det som ett rent material. Vanliga skira tyger för fönsterbehandlingar inkluderar organdi, chiffong, tyll och gasbinda.

Färgglada barnens gardiner

Ren tyget paneler och band ger glada fönsterbehandlingar för ett barns sovrum. Använda längder av ren organdi i ditt val av färger--använda en enda färg eller kombinera färger för en livlig touch. Band i kompletterande eller kontrasterande färger kan användas som trim runt kanterna, eller som dekorränder löper horisontellt eller vertikalt över panelerna. Loopas menyfliksområdet kan fungera som fliken toppar för att hänga gardiner. En enkel vit stav ger skarp kontrast till den färgstarka tyger.

Moderna Valance dekoration

Blanda tyll och pärlor för att krydda upp en tråkig fönster med en chokladig moderna valance. Liten, platt, glittrande svarta pärlor bildar en tunn trim på varje sida av mocha-färgad tyll. Tyll hänger helt enkelt vikas över en kantig svart gardinstång som ger en modern accent. En stor fyrkantig svart pärla säkrar fram- och baksidan av tyget draperade tillsammans i varje hörn.

Nr-sy halsduk gardiner

En hög med diverse stora halsdukar och en gardinstång kommer att låna ut funky stil till din Fönstren. Halsdukar är vikta och knutna runt stången; ändarna kan hänga jämnt eller på olika höjder. Detta halvfast block av färgglada tyg hjälper filter ljus utan att blockera den.

Enkel elegans

Vit chiffong virad runt en gardinstång erbjuder en enkel och mjuk accent för ditt fönster. En tjock, mörkt trä gardinstång ger sofistikerade kontrast. Smala bredden på tyget är löst lindade runt rund stav, med en svans bundna i en båge och lämnade mycket kort och andra svansen hängande nästan till golvet.