Redo att montera Garage skåp

Klar att montera skåp kommer ofta i ett kit med alla paneler och förnödenheter som krävs för att bygga skåp för ditt garage. Dessa kit är en enkel lösning för de som vill byggt sina egna skåp, men har liten erfarenhet av träbearbetning. Om du planerar att bygga din egen garage skåp med färdiga att montera kits, samla gemensamma woodworking verktyg för att göra monteringen processen smidigare.

Instruktioner

•Unpack klar att montera skåp kit. Identifiera varje paneler, bultar och bitar i kit i förhållande till avsnittet av guiden församling. Bekanta dig med sidopaneler, nedre och övre paneler, enheten skruvar, gångjärn för dörrar skåp och dörrar, om tillämpligt. Kontrollera alla delar finns mot lagerlistan.

•Read stegen i församlingen guide som kommer med färdiga att montera kitet. Följa varje steg noggrant för att bygga skåp för ditt garage. Använda skåp klämmor för att hålla panelerna sida och slutet på plats under byggtiden.

•Använd en borrmaskin och 1 tum långa skruvar att montera skåp. Guiden kommer att ange där du ska infoga skruvar att ansluta skåp stomme hörnen. Montera skåp ramen först, så Undvik fästa skåpdörren och gångjärn.

•Paint skåp färg val med en pensel. Slutföra målningen innan skåpet i önskad plats, eftersom det är svårt att måla skåpen när den är monterad på väggen eller på golvet. Applicera flera lager av färg för en djärvare utseende. Låt skåp torr innan du fortsätter till nästa steg.

•Sätt skåp ramen på plats på golvet, om de är garage golv skåp. Bifoga skåpdörren med medföljande gångjärnen efter att sätta ramen på plats, eftersom det är svårare att bära större skåp på plats efter fästa dörrar.

•Montera garage skåp till garage väggar, om lämplig för väggbonad. Använd en regeldetektor, om du har avslutat garage väggar, som skåpen kräver ytterligare vägg stöd. Körs finder över väggen och göra en penna Markera på väggen att ange stud läge. Montera skåp med 2 tum långa skruvar, så de når dessa väggreglar. Använda synligt trä väggreglar som primära montering stöd, om du inte har en färdig garage och reglarna är synliga.