Rättsmedel för att döda kackerlackor omedelbart

Kackerlackor är nattaktiva insekter som kan leva i en mängd olika miljöer. Kackerlackor, som hysa infektion och sjukdom, bor i mörka och fuktiga platser som källare, skåp och inuti väggarna. Utrotningen av kackerlackor kan göras snabbt och effektivt utan att använda dyra toxiner eller professionella tjänster.

Strösocker och bakpulver

En blandning av en del strösocker och en del bakpulver kan döda kackerlackor. Kackerlackor är attraherad av sötman hos socker och efter konsumeras bakpulver skapar uppblåsthet och gas som dödar kackerlackorna.

Borsyra

Borsyra är ett effektivt sätt att döda kackerlackor. Borsyra är en mild syra som används i en mängd olika sätt från antiseptiska medel till insekticider. Som ett insektsmedel, bör borsyra strös runt golvlister och på kackerlacka gångvägar.

Canning burk

En konservering burk är en perfekt fälla för kackerlackor. Placera vaselin eller Talk på insidan läppen av burken och placera betet inuti burken. Bete kan vara mat som äpplen och potatis eller kaffesump. Betet drar kackerlackor i och vaselin eller Talk fällor dem inuti burken.

Datomaceus jorden

Diatomaceus jorden är en lukt-mindre, icke-toxiska pulver bildas av skalen och resterna av mikroskopiska organismer. Diatomaceus jorden ska placeras av socklar och där mört går genom pulvret. Skarpa kanterna av kornen i Diatomaceus jorden repa exoskelett av kackerlackor, vilket får dem att torka ut.

Geckoödlor

Geckos är ett naturligt och nattliga sätt att eliminera mört. Geckos kommer äta hundratals buggar en natt och vara utom synhåll under dagen.