Rail Fence Installation

Järnväg staket finns oftast på gårdar och häst rancher. Dessa staket i trä strukturer har inlägg ungefär varje 6 till 8 fot, med två eller tre horisontella räcken i mellan. Dessa stängsel är hållbara och mest effektiva i corralling boskap. Om du vill uppföra en järnväg staket runt egendom linjerna i din mark, kan du göra det själv utan att behöva anlita en entreprenör att bygga och installera stängslet.

Instruktioner

•Placera på skyddsglasögon. Förbereda varje stöd inlägg genom att borra fyra hål i en square mönster ca 6 inches från toppen och fyra hål i en square mönster ca 3 till 4 fot från botten. Göra hål tillräckligt långt isär för att rymma räcken.

•Kapa ut båda borrade fyrkantigt hål mönster på toppen och botten, med en fram-och tillbakagående såg.

•Dig hål för att stödja inlägg varje 6 till 8 fot med inlägget hål grävare i ytterkanten av din fastighet där järnväg stängslet kommer att stå. Göra hål 2 fot djup och ungefär 1 fot bred.

•Combine tre delar sand och en del murbruk blanda i en skottkärra. Fukta blandningen med en slang, blanda det tillsammans med en trädgård hacka.

•Ställ in först stödja post i första hålet och häll den konkreta mix i hålet. Låt det konkreta torrt över natten, och skjut två räcken ungefär hälften till tre fjärdedelar av sättet på stöd inlägget. Blanda mer murbruk och nästa stöd i hålet. Möjliggöra konkreta sidfoten att torka över natten, och då passar två räcken i inlägget.

•Fortsätt mönstret av att varje efterföljande stöd inlägg och glidande två mer räcken i efter betongen torkar tills du har avslutat räcke staket.