Prydnadsväxter träd gula blommor

Bland de prydnadsträd som har gula blommor, har vissa blommor prålig nog att bli del av ett landskap som ett exemplar träd. Andra träd har ytterligare enastående egenskaper, såsom intressant blad eller bark som tillåter dem att fungera som dekorativa arter. I vissa delar av Nordamerika, kan en landscaper söker en prydnads träd med gula blommor behöva är beroende av främmande arter. På andra områden passar vissa inhemska träd och deras sorter denna beskrivning.

USDA zon 2 och 3

Den amerikanska linden Tilia Americana "Redmond" är ett träd kan överleva i US Department of Agriculture plant härdighet zon 2. Växer till 70 fot, kräver Redmond ett stort utrymme. De blekt gula blommorna dyker upp i kluster i juni, att locka till sig bin från alla runt på jakt efter nektar. Gurka trädet Magnolia spetsiga har inte bara gul-gröna blommor som liknar tulpaner, har bladverk som förvandlar gyllengul i höst. Den hanterar zon 3, mognar till 70 fot. De vita ränderna på gröna Barken ger snakebark Lönn Acer pensylvanicum dess namn. Växer från zon 3 i varmare zoner, har snakebark lönn gula maj blommor i 6-tums hängande kedjor.

USDA zon 4 och 5

Gul buckeye Aesculus flava är den största buckeye träd i Nordamerika, passar för USDA zon 4 och 5. Trädets gula blommor blomma i April eller maj. Gul buckeye växer till 75 fot i full sol eller del skugga, med bladverk ändrande till orange-gul i höst. Överväga plantering Scotch gullregn "Laburnum alpinum" i grupper för att dra nytta av de gula vårblommorna. Liknar blåregn, blommorna på denna 15 - till 30-fots Europeiska träd hänga ner i kluster så länge som 15 inches, konstaterar webbplatsen Missouri botaniska trädgård. Zon 4 och 5 är lämpliga för den gula Blommande magnolia hybrid sorter "Gula febern" och "Solar känsla."

USDA Zonez 6, 7 och 8

Blå-gröna blad och blekt gula blommor är funktioner av japanska linden Tilia japonica, en art av linden från Japan växer till 65 fot. Använda den i zoner 6 till 8, där det kommer att utveckla i full sol eller några skugga. Välsmakande, ätbar frukt är en av fördelarna med persimmon Diospyros virginiana "Meader." Meader äger växer mindre än den förälder arten, mörkt gröna blad med bra höstfärger orange och röd, plus frukt mognar till hösten. Använd detta prydnads träd med grön-gul blommor i alla tre zonerna. Blommar under försommaren med lysande gula blommor, gyllene regn träd Koelreuteria (växt) växer till 40 fot och det är en bra passform för en terrass.

USDA zoner 9, 10 och 11

I USDA zoner 9 till 11 växer rensning mutter Jatropha curcas till 20 fot. Detta träd med gul-gröna blommor har en slät, gråaktig bark från tropikerna i Amerika, och blommorna generera grönaktig frökapslarna som innehåller fet, svarta frön. Gul-gröna blommor är inte iögonfallande, men corky bark korkek Quercussuber gör detta en dekorativ alternativ för zoner 9 och 10, förutsatt att du har utrymme för ett potentiellt 70 fot höga träd.