Propan uteplats värmare säkerhet

Propan terrassvärmare är gemensam utrustning används av dem som gillar att spendera tid utomhus. Terrassvärmare kan särskilt komma till hands när du har stora sammankomster monteras utomhus. Dessa värmare gör sitter utanför möjligt året runt, även i kallare väder. Men eftersom dessa värmare bränna propan, ett högt brännbart bränsle, att generera värme, är det viktigt att använda dessa säkert.

Närhet till brännbara

Utsläppskälla chefen för uteplats värmare bör alltid vara tydlig för alla andra bränslen. Om du lagrar propan någonstans, bör butiken vara minst två fötter från uteplats värmare. För enheter som har en högre produktion, bör granskning och godkännande till bränsle butiker minst tre fötter. Andra brännbara ämnen som pressade papper, syntetisk eller plantera fibrer, plast och skogen bör också vara en bra bit från Propan vattenvärmaren.

Ventilation

Det bör finnas ventilation och luftflöde i området där Propan vattenvärmaren är placerad. Lufthålen av värmare bör kontrolleras med jämna mellanrum för att undvika igensättning och blockeringar. Luftkanaler kan ofta vara igensatta av damm, skräp, organisk materia och spider webs eftersom värmare är placerade utanför.

Periodiska kontroller av utrustning

Kopplingar och slangar kan få lös och bränsle kan börja läcka. För att undvika detta, bör kopplingar och slangar kontrolleras regelbundet så att gasläckor inte kan utvecklas. Värmaren ska servas en gång varje år, särskilt om det har lagrats under en lång tid. Service och reparation av värmaren bör endast utföras av en kvalificerad tekniker.

Montering av aggregatet

Värmaren bör monteras och installeras på en plats där tvättlinor inte kommer i vägen för värmaren. Hater bör installeras på en plan yta. Montera värmaren helt innan du använder värmaren, och se till att värmen reflektorn sitter säkert.

Propan uteplats värmare säkerhetsfunktioner

Det finns ett brett utbud av terrassvärmare och många av dem kommer med inbyggda säkerhetsfunktioner. Några av de mest grundläggande säkerhetsfunktioner på propan värmare inkluderar automatisk avstängning växlar och gas läcka detektorer. Ytterligare säkerhetsfunktioner inkluderar pilot ljus; värmen justeras. Auto avstängning växlar, som fungerar som ett skydd mot svåra väderförhållanden. och tips-resistenta konstruktion.